saçlarım çoook dökülüyor

nopri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2012
50
9
86
5 ay önce doğum yaptım ve saçlarım inanılma dökülüyor.emzirmeden olduğunu düşünüyorum sonuçta vitamin eksiliyor ama böyle giderse kel kalacağım.hayatımda hiç bu kadar saçımın döküldüğünü hatırlamıyorum.aynı sorunu yaşayan varmı varsa ne yapıyosunuz arkadaşlar??

kızım 19 aylık ve doğumdan buyana deli gibi saçlarım dökülüyor.
Ne şampuanlar kullandım ama faydasız, emzirmeyi bıraktıktan sonra yavaş yavaş düzelir diyorlar ama 1 yıl daha emzirmek istiyorum.
geçen ay kına yakmıştım içine yumurta ve zeytinyağı da koymuştum 1 hafta kadar saçlarım dökülmedi, sonra yine başladı.
Hafta sonu tekrar yaktım hiç değilse 1 hafta rahat edeyim, her yer saç dolu bıktım temizlemekten
Hele birde banyo derdi yok mu Allah'ım bütün vücudum saçla kaplanıyor.

benim oğlumda altı aylık. aynı durum bendede var..hergün ev süpürüyorum.saçç saç saçç heryer

hanımlar saç dökülmesi genellikle B12 vitamini ve çinko eksikliğinden kaynaklanır bence dr a gidin kan tahlilleri vs yaptırın...şu an bende de aşırı derecede dökülme var geçen ay dr a gittim vitamin eksiğim yokmuş.ben dukan yapıyorum galiba onun yan etkisi...

kızım 15 aylık aynı sorunu bende yaşadım kızlar. kuaförün tavsiyesi üzerine argan yağı kullanmaya başladım şimdi eksiye nazaran çok çok iyi. avuç avuç dökülürdü kullanmadan önce. şimdi normal saç dökülme seviyesine indi çok şükür. belki bünyem normale döndü o yüzden dökülme azaldı belki argan'ın etkisi oldu bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünüyorum. inşallah sizinde işinize yarar :31:

benımkı de 4 aylık oldu her elımı sacıma attgmda yumak yumak sac geliyor annem her sabah kalktgnda saclarını tararsan dökulceklerı dökmüş olursun dedi de ona bile üşeniyorum valla :17:

5 ay önce doğum yaptım ve saçlarım inanılma dökülüyor.emzirmeden olduğunu düşünüyorum sonuçta vitamin eksiliyor ama böyle giderse kel kalacağım.hayatımda hiç bu kadar saçımın döküldüğünü hatırlamıyorum.aynı sorunu yaşayan varmı varsa ne yapıyosunuz arkadaşlar??
sakın bunu dert etme saçların bir süre oluk oluk dökülür..sonra öyle bir fışkıracakki sende şaşacaksın..bende böyle oldum çocuklarımda hattta ilk çocuğumu doğurduktan 5-6 ay gibi bir süre sonra saçlarım döküldü ne ağlamıştım ama..ama benim saçımla birlikte bebeğimin saçlarıda dökülmüştü..ikimizinde dökülen saçların yerine çıktı..hiç bir şey yapma çıkacak o saçlar..

Bende şimdi bu konuyu soracaktım baktım daha önce sorulmuş yeni konu açmamayayım dedim.Bebeğim 9 ay 1 haftalık oldu. 4 aylıkken başlayan saç dökülmem hiç azalmadan devam ediyor.Başlarda kafama takmadım doğum sonrası normaldir dedim ama 5 ayı geçti hiç azalmıyor. Evde her yer saç.Herkes şikayet eder oldu.Kel kalmaktan korkuyorum, birisi argan yağı tavsiye etmiş deneyeceğim.Başka önerisi olan yok mu? Kan tahlillerimde normal çıkıyor.Ne zaman biter acaba dökülme??

Kızlar aynı sorunu bende yaşadım ama tekrar çıkıo şuan birsürü minik saçım var :) sürekli önlerden çıkıo fön çektirirkende anlıyabiliorum bu normalmiş :) m. Etmeyin sizinkilerde çıkıcak

Back
X