H hamide107 Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2015 3 0 6 23 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hamide107 #1 saçlarım doğal kızıl daha önce hiç boyamadım çok kararsız kaldım kızlar tavsiye edebileceğiniz yakışacağını düşündüğünüz renkler neler?
saçlarım doğal kızıl daha önce hiç boyamadım çok kararsız kaldım kızlar tavsiye edebileceğiniz yakışacağını düşündüğünüz renkler neler?
Alevbuse Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2015 1.400 1.257 63 30 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hamide107 #2 Ne güzel doğal kızıl saçların var Boyama lütfennn Keşke Benimde doğal kızıl olsa hiç ellemem:)
H hamide107 Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2015 3 0 6 23 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hamide107 #3 Alevbuse .!.: Ne güzel doğal kızıl saçların var Boyama lütfennn Keşke Benimde doğal kızıl olsa hiç ellemem:) Genişletmek için tıkla... saçlarımı seviyorum canım ama insan arada değişiklik istemiyor değil :)
Alevbuse .!.: Ne güzel doğal kızıl saçların var Boyama lütfennn Keşke Benimde doğal kızıl olsa hiç ellemem:) Genişletmek için tıkla... saçlarımı seviyorum canım ama insan arada değişiklik istemiyor değil :)
Alevbuse Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2015 1.400 1.257 63 30 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hamide107 #4 hamide107 .!.: saçlarımı seviyorum canım ama insan arada değişiklik istemiyor değil :) Genişletmek için tıkla... Canım değişiklik istiyorsan kesimini falan değiştir Pişman olursun insanlar kızıla boyatıyor saçlarını sana allah vermiş kıymetini bil :)
hamide107 .!.: saçlarımı seviyorum canım ama insan arada değişiklik istemiyor değil :) Genişletmek için tıkla... Canım değişiklik istiyorsan kesimini falan değiştir Pişman olursun insanlar kızıla boyatıyor saçlarını sana allah vermiş kıymetini bil :)
H hamide107 Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2015 3 0 6 23 1 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hamide107 #5 Alevbuse .!.: Canım değişiklik istiyorsan kesimini falan değiştir Pişman olursun insanlar kızıla boyatıyor saçlarını sana Allah vermiş kıymetini bil :) Genişletmek için tıkla... şu loreal parisin 28 günde akan boyasına taktım kafayı hemen akıyor diye
Alevbuse .!.: Canım değişiklik istiyorsan kesimini falan değiştir Pişman olursun insanlar kızıla boyatıyor saçlarını sana Allah vermiş kıymetini bil :) Genişletmek için tıkla... şu loreal parisin 28 günde akan boyasına taktım kafayı hemen akıyor diye
Bademli Cikolata Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2010 848 306 133 2 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi hamide107 #6 hamide107 .!.: şu loreal parisin 28 günde akan boyasına taktım kafayı hemen akıyor diye Genişletmek için tıkla... Değişiklik istediğini biliyorum ama cidden büyük bir nimete sahipsin yerinde olmayı isterdim bence boyatma eski haline dönmez bidaha boyaya bulaşınca maşa yap şeklini falan değiştir
hamide107 .!.: şu loreal parisin 28 günde akan boyasına taktım kafayı hemen akıyor diye Genişletmek için tıkla... Değişiklik istediğini biliyorum ama cidden büyük bir nimete sahipsin yerinde olmayı isterdim bence boyatma eski haline dönmez bidaha boyaya bulaşınca maşa yap şeklini falan değiştir