Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor bi bakarmısınız?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kerebicbaklava

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
133
193
18
36
Doktorum kerozan denilen ilacı verdı ama eczanecı biotin 2500 pg önerdi sizce hangisi daha etkili? Yardımcı olur musunuz? Bu arada doktorun verdıgı eczanede hazırlattıgım karısımı da kullanıyorum.

Benimde saçlarım çok dökülür hiç bitmediler hep aynılar Hep korkarım saçım bitecek diye ne yaptysam fayda etmeri genetik sanırm

Benimde saçlarım çok dökülür hiç bitmediler hep aynılar Hep korkarım saçım bitecek diye ne yaptysam fayda etmeri genetik sanırm
Benım cocukken çok gürdü, sonra yapılan ıslemlerden boyadan fılan bi de mide ameliyatı oldum ondan sanırım ama vıtamın fılan aldım kullandım, degerlerim de normal cıktı ama ben de takıntı haline getirdim heralde

İnsanın.psikolojisini bozuyor.. Yatıyorsun sabah yastığınra saç tarıyorsun tarak saç yerlerde saçç
... Çok sinir oluyorum kendi kendime söyleniyorum birde benim saçım ince telli ve az yani ne varda ne dökülüo bilmiyorum İnşaAllah sende işe yarar yaptkların canm

Offf hele dustan sonra tarayınca o Tarağa toplanıyor saclar içim gidiyor Diyorum çok var ya bı de yarısı da tarağa gitti

Doktorum kerozan denilen ilacı verdı ama eczanecı biotin 2500 pg önerdi sizce hangisi daha etkili? Yardımcı olur musunuz? Bu arada doktorun verdıgı eczanede hazırlattıgım karısımı da kullanıyorum.
benim sacimda cok dokulurdu hamilelik dusundugum icin folik asit kullanmaya basladim 2.5 ay once simdi sac dokulmem azaldi hemde hizli uzamaya basladi isterseniz bi arastirin

Hic dokulmezdi 3 aylik koruyucu igne yaptirdiktan sonra surekli dökulur oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…