R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.346 693 373 Kocaeli 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum.
Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.784 En iyi cevaplar 1 66.570 598 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 sehell .!.: Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi hic?
sehell .!.: Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi hic?