R Rline Guru Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 3.400 697 373 Kocaeli 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #1 Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum.
Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum.
pamuk musun nesin Şimdiden başka zaman yok. Korkan yerinde saysın.🐢 Kayıtlı Üye 28 Mart 2020 21.883 En iyi cevaplar 1 66.960 598 23 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Rline #2 sehell .!.: Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi hic?
sehell .!.: Hafif dokunmayla bile saçlarım kökten kolayca kopuyor Ara ara kaşıntı oluşuyor ve o bölgede de hemencecik kopuyor. Neler yapabilirim dokulmeyi durdurmak icin kısa saç modeli kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Kan verdiniz mi hic?