kızlar bende braun kullanıorum ama saçlarım okadar kalın telli ve inatçıydıki değil 1 saat 10 dk içinde hindi gibi kabarıodu. resmen sinirden ağlaya ağlaya üstünden geçiordum düzleştiriciyle sonuç gene aynı. sonra vazalin önerildi ve kullandım düzleştirdikten sonra azcık ellerime sürüp parmaklarımla tarar gibi hafif sürdüm inanki öle memnun kaldım ki hiç ama hiç kabarmadı. sonra denk geldi geçen ay avonun advance technıques elektriklenmeyi önleyici şampuan + saç kremi + durulanmayan serumunu aldım hatta indirimdeydi hepsi toplam 15 tl tuttu yani çok uygun fiyatı. inanın vazaline bile gerek kalmadı. şuan düzleştirmesem bile yıkadıktan sonra saçlarımı öle kendiliğinden kurutup o şekilde kullanıourm hiç kabarmıo öle mutluyum ki brezilya fönü yaptırmaktan vazgeçtim şuan düşünün yani. düzleştirip geldiğimde işyerinde herkes ama herkes saçlarında bi değişiklik var bişimi yaptın dedi. kesinlikle çözümü buldum ve çok memnunum çok rahatım artık. normalde saçlarım küt yarım saat sürerdi düzleştirmem şimdi 15 dk anca sürüyor dümdüzz brezilya fönü çektirdim sandı arkdaş okadar yani