Saç Kesim Şekilleri Saçlarım düzleşmiyoor.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nothing529

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2010
5
0
36
İstanbul
Saçlarım düzleşmiyor arkadaşlar. düzleştirdikten 1 saat sonra kabarıp bozulmaya başlıyorlar. Babyliss marka saç düzleştiricisi kullanıyorum ama olmuyor. Krem veya önerebilecek bşi varmı?
:26:

saç kremi kullanıyo musunuz? kesin kullanın.. bn bi de sprey kullanıyorum.. saçlarım normalde kıwırcık ve düzleştirmeye çalışıyordum düzleşmiyodu bile dalgalı oluyodu ve hemn kabarıyodu.. hafta da 1 saç uçlarıma bal sürüyorum kabarmasını önlüyo eskisi qibi hemnde bozulmuyoo..

gliss'in mor olan serisi var saç düzleşmesi için. şampuanı ve kremi onları deneyebilirsin

hep duz sevıyorsanız bısure para bırıktırıp brezılya fönu yaptırın kızlar...

Saçlarım düzleşmiyor arkadaşlar. düzleştirdikten 1 saat sonra kabarıp bozulmaya başlıyorlar. Babyliss marka saç düzleştiricisi kullanıyorum ama olmuyor. Krem veya önerebilecek bşi varmı?
:26:

iyon özellıgı olan bır saç duzlestırıcı kullanman gerekıyor...

gliss'in mor olan serisi var saç düzleşmesi için. şampuanı ve kremi onları deneyebilirsin

Ben de bu mor seriyi kullanıyorum. Saçlarım benim de düzleştikten sonra kabarıyordu ama gliss mor seri + braun satinliner ion shine = dümdüz ve etkisini yitirmeyen saçlar =)

evet canım benim de düzleştiricim braun satin hair 3 gün düzleştirince hiç bozulmuyo. glissin ürünleride muhteşem. tadından yenmiyo

.................

Son düzenleme:
yaşadığın yerle çok akalası var bence
üniversitedeyken ip gibi olurdu saçlarım dümdüz
şimdi evde düzleştiriyorum kapıdan çıkınca çıldırmış gibi oluyo saçlarım

bn düşleştirirken krem 7/24 düşleştirme kreminden kullanıorum ama yine de istediğim gbi olmuo saçlarım anca bi gün geçince aradan daha düzgün duruo

kızlar bende braun kullanıorum ama saçlarım okadar kalın telli ve inatçıydıki değil 1 saat 10 dk içinde hindi gibi kabarıodu. resmen sinirden ağlaya ağlaya üstünden geçiordum düzleştiriciyle sonuç gene aynı. sonra vazalin önerildi ve kullandım düzleştirdikten sonra azcık ellerime sürüp parmaklarımla tarar gibi hafif sürdüm inanki öle memnun kaldım ki hiç ama hiç kabarmadı. sonra denk geldi geçen ay avonun advance technıques elektriklenmeyi önleyici şampuan + saç kremi + durulanmayan serumunu aldım hatta indirimdeydi hepsi toplam 15 tl tuttu yani çok uygun fiyatı. inanın vazaline bile gerek kalmadı. şuan düzleştirmesem bile yıkadıktan sonra saçlarımı öle kendiliğinden kurutup o şekilde kullanıourm hiç kabarmıo öle mutluyum ki brezilya fönü yaptırmaktan vazgeçtim şuan düşünün yani. düzleştirip geldiğimde işyerinde herkes ama herkes saçlarında bi değişiklik var bişimi yaptın dedi. kesinlikle çözümü buldum ve çok memnunum çok rahatım artık. normalde saçlarım küt yarım saat sürerdi düzleştirmem şimdi 15 dk anca sürüyor dümdüzz brezilya fönü çektirdim sandı arkdaş okadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…