Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım elektrşklenio ve kabarıoo :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Nnrss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
50
6
13
mrb kızlaaaar :) saçlarım çok elektriklenıyo ve kabarıyo ne yapmam lazım yardım lütfeen :)

Kendi kurusun fön mak. kurutma sonra da ör üstlerini biraz düzleştir tamam işte.
Yada saç kremi kullan

suanda aynı sorunla basbasayım kabarma yok ama acayıp bı elektrıklenme ıcınde :S

Kendi kurusun fön mak. kurutma sonra da ör üstlerini biraz düzleştir tamam işte.
Yada saç kremi kullan

zaten fön.mak. kullanmıyorum banyodan çıktığım zaman hemen saçımı örüyorum öle kendı kendıne kurumasını beklıyorum. saç kremı kullandığım zamanda saçlarım çok dökülüyo :(

Örmeden önce biraz düzleştirsen?

ya canım ben çok düzleştırıcı kullandım ve saçlarım çok yıprandı ve kırıldı . saçımı kendım kestım kuaförler çok kesıcek dıe. şımdı bı 4 5 aydır düzleştırıcı kullanmıyorum saçımın sağlıklı olmasını ıstıyorum ama şımdıde bu problemım var çok kabarıyo :( ve bu sorun düzleştırıcı kullanırkende vardı :(((

benimde aynı senin gibiydi. geçenlerde bir şampuanın yanında sprey kampanyası vardı onu denedim. ( reklam olmasın adını yazamadım) saçlarım ıslakken kökler hariç tüm saçlarımı elimde ovarak yaydım spreyi çok güzel oldu. normalde krem falan kullanamam çok dökülüyor o zaman. bir arada argan yağı kullandım oda güzel yapıyor ama benim saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden her gün yıkamak zorunda kalıyodum onu bıraktım.

benimde aynı senin gibiydi. geçenlerde bir şampuanın yanında sprey kampanyası vardı onu denedim. ( reklam olmasın adını yazamadım) saçlarım ıslakken kökler hariç tüm saçlarımı elimde ovarak yaydım spreyi çok güzel oldu. normalde krem falan kullanamam çok dökülüyor o zaman. bir arada argan yağı kullandım oda güzel yapıyor ama benim saçlarım çok çabuk yağlanıyor o yüzden her gün yıkamak zorunda kalıyodum onu bıraktım.

o spreyı kullandığında kabarma olmuyo mu. ya aslında ben ınternette görmüştüm sampuanın ıçıne bı kaşık bal katınca kabarma elektrıklenme olmuyomuş acaba doğru mu olur mu bılmıyorum

o spreyı kullandığında kabarma olmuyo mu. ya aslında ben ınternette görmüştüm sampuanın ıçıne bı kaşık bal katınca kabarma elektrıklenme olmuyomuş acaba doğru mu olur mu bılmıyorum

onu bilmiyorum açıkçası ama bu sprey hem elektriklenmeyi önlüyor hem bakımlı görünüyor. yani ben tavsiye ederim ben şampuanın yanında eşantiyon olarak almıştım 2 sinin toplam fiyatı 8 lira gibi bişey. ama tekte satılıyordur şampuanını istemezsen. ayrıca şampuanıda saç dökülmelerimi azalttı. ısırgan özlü olanı var ben memnun kaldım. benim saç tellerim çok ince ve yağlı. bu markayı kullandığımdan beri daha bir güzel görünüyo sanki

bende de vardı aynı sorun bir ara elma sirkesi ile hallettim:)
duştan sonra bir kabın içine bir tatlı kaşığı kadar elma sirkesi koy suyla karıştır başından aşağıya dök ve çık.
durulama vs gerektirmiyor. ilk bir kaç dakika kokar belki sonra uçar gider.
sonuç hem kırıklar azaldı hem dökülme son buldu hem elektriklenme geçti.
elma sirkesi her derde deva. fanıyım:KK70:

duştan sonra bir kabın içine bir tatlı kaşığı kadar elma sirkesi koy suyla karıştır başından aşağıya dök ve çık.

çok tşkr ederm canım bunuda denıcem

ve sunuda unutmadan sorayım ılık su ıle mı karıştırcam ve neakadar su ıle karıştırcam

Back
X