Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım elektrşklenio ve kabarıoo :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bende ayni dertle ugrasiyorum ama cozum bulamadim..duzlestirsemde,fonde ceksem ince telli bi sacim var ve disari ciktigim an kabariyor.kendi hali zaten kivircik bonus gibi..sekilde veremiyorum..cirkinlik muspettesi gibi dolaniyorum ortada ;(

Eger sacini cok sicak suyla yikiyosan ve sac uçlarına değil de sac diplerine dogru da sac kremi uyguluyorsan elektiriklenme sorununile karsilasirsin yani bi donem ben de boyle bi sorun vardi ve kuaforume sorunca yanlis yaptigimi ogrendim sen de bi dene istersen ozellikle kaynar su ile sac yikama ve sac kremini sadece uclara uygula

Sizin yine iyi, sadece saçlarınız elektrikleniyor.
Ben nereye dokunsam çıt çıt elektrik çarpıyor, enteresan bir şekilde elektrik yükleniyorum. :KK53:

Sizin yine iyi, sadece saçlarınız elektrikleniyor.
Ben nereye dokunsam çıt çıt elektrik çarpıyor, enteresan bir şekilde elektrik yükleniyorum. :KK53:

benim bir arkadaşım var böyle.. elimden bişey alırken bile bir çıtlama oluyor bazen. hatta şu çiftlerin --elektrik alamadım lafının şakasını yaparız sık sık:KK45::KK45:

Bende ayni dertle ugrasiyorum ama cozum bulamadim..duzlestirsemde,fonde ceksem ince telli bi sacim var ve disari ciktigim an kabariyor.kendi hali zaten kivircik bonus gibi..sekilde veremiyorum..cirkinlik muspettesi gibi dolaniyorum ortada ;(

ah canım ya bende aynıyım saçlarım hem kabarıyo hem kıvırcık :( düzleştıyorum dışarı çıktığım an kafa bonus ve bu durumdn hıç hoşnut değılım ;(

Eger sacini cok sicak suyla yikiyosan ve sac uçlarına değil de sac diplerine dogru da sac kremi uyguluyorsan elektiriklenme sorununile karsilasirsin yani bi donem ben de boyle bi sorun vardi ve kuaforume sorunca yanlis yaptigimi ogrendim sen de bi dene istersen ozellikle kaynar su ile sac yikama ve sac kremini sadece uclara uygula

aa bak bu ıyımış ben hep kaynak su ıle saçımı yıkıyorum. ve saç kermı kullanırkem saç dıplerıme uyguluyodum ama şuan kullanmıyorum çünkü dökülme yapıyo

aa bak bu ıyımış ben hep kaynak su ıle saçımı yıkıyorum. ve saç kermı kullanırkem saç dıplerıme uyguluyodum ama şuan kullanmıyorum çünkü dökülme yapıyo
Ben de ayni senin gibi yapardim ama kuaforum bilgilendirdikten sonra aslaa ayni yanlisa dusmuyorum s3n de bi dene bakalim umarim sonuc alirsin

ah canım ya bende aynıyım saçlarım hem kabarıyo hem kıvırcık :KK43: düzleştıyorum dışarı çıktığım an kafa bonus ve bu durumdn hıç hoşnut değılım ;(
Bide kimse inanmiyor sacima sekil veremedigime..hadi canm ne guzel kizsin nasil yapamiyorsun bu saci bi sal,duzlestir diyip sinirimi bozuyorlar..ben bilmiyorum sanki saclarimi acip bi guzel dolaniyim ama nerdeee..sac sac degilki simdi fon cektim ama sabaha yine yar saclarin lule lule modunda uyanacagimi biliyorum ;(

anamm toprağa dokunsan biraz fayda sağlar belki :)

Toprak olsa dokunacağım ama maalesef, genelde hep evde olduğum için enerji birikmesi oluyormuş galiba. :)

benim bir arkadaşım var böyle.. elimden bişey alırken bile bir çıtlama oluyor bazen. hatta şu çiftlerin --elektrik alamadım lafının şakasını yaparız sık sık:KK45::KK45:

Eşime herhangi birşey için dokunsam direkt zıplıyoruz zaten, bazen çok yoğun oluyor.
Biz de dalga geçiyoruz, aşırı elektrik alıyoruz birbirimizden diye. :KK53:
Duvara falan dokunup atmaya çalışıyoruz elektriği ama yine de oluyor maalesef. :)

Back
X