Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım hiç parlamıyor =(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saclarını parlatmanın en kolay yolu 1 2 damla serum surmek ınanılmaz parlatıyor

Kızlar saçlarımın parlaması için ne yapmalıyım. Çok kurular =(

Ben gliss şampuan saç kremi ve saç maskesini kullanıyorum. Birkaç yıkamayla gerçekten faydasını gördüm.Pembe olan şampuanı sırf parlaklık için onu kullanıyorum.
siyah kremi ve maskesini de kuruluğu için kullanıyorum. oldukça başarılı. Arkadaşımın saçı da çok yıpranmıştı boyadan fln kuru kalın telli saçları. Bi ara gördüm onu saçları düzelmişti. Hemen aldım tabi tüyoyu. Sadece gliss kullanarak kurtarmış saçlarını uzun zamandır kullanıyomuş o.

bende aynı sorunu yaşıyorum. sanırım 1-2 ay sonra bir çözüm deneyeceğim işe yararsa bir konu açarım şimdiden bilgi veripte işe yaradığını görmeden yazmak istemem

benim saçlarımda çok cansız mat ve kuruydu pakface saç bakım yağını aldım başka markalarda olabilir farketmez içlerinde saçı besleyen yağlar bulunuyor banyodan iki üç saat önce saçıma sürüyorum iyice diplerine uçlarına bekletiyorum şampuan olarakta elsevi tek geçerim her çeşidini kullandım ve hepsinden mükemmel sonuçlar aldım elseve nutri-gloss (pembeşişe) şampuan ve saç bakım maskesini aldım saçlarım şuan kaşmir gibi yumuşacık çok süper mutlaka dene farkına varcaksın

En pratik olanı banyoda en son durulama suyuna biraz sirke katmak (birkaç damla kadar)
çok güzel parlaklık sağlıyor:16:
Ayrıca haftada 1 kez zeytinyağ, bademyağı, susam yağı, sarımsak yağı, çamterebentin yağı bir şişenin içine koyup karıştır, saç diplerine sık. 1 2 saat kadar strec filmle sarılı dursun..
Saç dökülmesini önledi, bakımlı, parlak görünmesini sağladı..
En önemlisi de uzamasını sağladı:21:

En pratik olanı banyoda en son durulama suyuna biraz sirke katmak (birkaç damla kadar)
çok güzel parlaklık sağlıyor:16:
Ayrıca haftada 1 kez zeytinyağ, bademyağı, susam yağı, sarımsak yağı, çamterebentin yağı bir şişenin içine koyup karıştır, saç diplerine sık. 1 2 saat kadar strec filmle sarılı dursun..
Saç dökülmesini önledi, bakımlı, parlak görünmesini sağladı..
En önemlisi de uzamasını sağladı:21:

Gerçekten dökülmeyi önledi mi ? Çok sorun yaşıyorum bu konuda :( & Haftada bir kez dediğiniz bakım saçın uçlarına dökülüp sadece uçları mı sarılıyor streç ile ?

Son düzenleme:
bende aynı sorunu yaşıyordum. gliss ışıltılı serumu kullanıyorum birde şampuanımın içinde bir yemek kaşığı bal ve bi kapak gliserin yağı ekledim. bebe yağıda saçı hem parlatıyor hemde yumuşatıyor kuruluktan eser kalmıyor bence bir dene :)

bende aynı sorunu yaşıyordum. gliss ışıltılı serumu kullanıyorum birde şampuanımın içinde bir yemek kaşığı bal ve bi kapak gliserin yağı ekledim. bebe yağıda saçı hem parlatıyor hemde yumuşatıyor kuruluktan eser kalmıyor bence bir dene :)

Gliss ışıltılı seruma nereden ulaşabilirim & fiyatı ne civardadır?

gliss şampuan çok iyi ben şampuana 2,3 yemek kaşığı zeytin yağı,100 damla çam terebenti ve 100 damla yılan yağı katıyorum.bunun dışında ara ara saç bakım yağıyla yağlayıp öyle yıkıyorum saçımı yoksa sade şampuan ve kremle saçlarım kırçıl kırçıl duruyor.

Arkadaslarin tavsiye ettigi herhangi bir uygulamayi yapabilirsiniz + asla çok sicak suyla saçlarinizi yikamayin hatta banyodan çikmadan soguk su tutun saçlariniza, daha canli ve parlak olurlar

Arkadaslarin tavsiye ettigi herhangi bir uygulamayi yapabilirsiniz + asla çok sicak suyla saçlarinizi yikamayin hatta banyodan çikmadan soguk su tutun saçlariniza, daha canli ve parlak olurlar

kesinlikle çok doğru söylüyorsun. ama şimdi hava soğuk olunca ben pek soğuk suya cesaret edemiyorum hele ki bnm gibi çok üşüyen biri için :D balında çok faydası var şampuanın içine bi yemek kaşığı bal, 1 kapak gliserin yağı, bi kapak çam terebentin yağı, 1 tane bepanthene ampul, 1 tane evigen ampul ve son olarak bemiks ampul ekle. böylelikle hem saçların dökülmez iyi beslenir hem kuruluk olmaz çnkü gliserin nemi saça hapsediyor hemde saçların parlar. bu işlemden sonra saç uçlarına şiddetle bebe yağını öneririm. gliss ışıltılı serumda çok iyi ama içerisinde sim barındırıyor ve saçları çok güzel parlatıyor.

bu yağları karıştırıp bir şişede, saç diplerinize uygulayacaksınız, strec filme sarıp 1 2 saat bekleteceksiniz. benim bir dönem stresten saçlarımın neredeyse yarısı gitti:14:
bu uygulamayı yaptım, dökülme tamamen kesildi diyebilirim, sonuçta içinde kimyasal yok o yuzden için rahat olsun işe yarar.
Ayrıca benim saçlarım çok mattı, parlaklik verdi, susam ve badem yağından dolayı da daha hızlı uzama sağladı.:16:

Gerçekten dökülmeyi önledi mi ? Çok sorun yaşıyorum bu konuda :( & Haftada bir kez dediğiniz bakım saçın uçlarına dökülüp sadece uçları mı sarılıyor streç ile ?

sacları yıllardır avuc avuc dökülen biri olarak söylüyorum;çam terebentı kadar mucizevi bir çözüm görmedim.artık elımı atıp sacımı cektiğimde bile en fazla ıkı tel gelıyor elime ve hızlı uzatıyor

Back
X