- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi MawidenKadin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 2. fotodaki gayet hoş ama onun saçları daha koyu sanırım. Bende bukadar net belli olur mu ?
Evet canım 2. fotodaki gayet hoş ama onun saçları daha koyu sanırım. Bende bukadar net belli olur mu ?
Soldaki güneşsiz ortam sağdaki ışıktan daha açık canım. Açık küllü sarı benim saç rengim.
Bu pembe ile can evimden vurdun beni
Aslında çok isterim ki daha önce komple bu renge boyamışlığım da var ama işim dolayısı ile malesef yapamıyorum.![]()
Ana rengimi boyatmayacağım canım. Çünkü kuaförler benim rengimi yapamıyor sadece balyaj yada ışıltı istiyorum.
Pembe akıyor evet çok akıyor hemde ama mükemmel oluyor.
Tabi insanlar garip bakıyor ama her yerde vardır böyleleri.
Eki Görüntüle 1175341
En iyi boya jean color .
Öldım bıttım geberdım hemen bakıyorumEki Görüntüle 1175345 Eki Görüntüle 1175346
Maviler içinde kesinlikle manic panic öneririm.
Kendi sitesinde satışı var.
canim balyajlar ombreler biraz daha uzun sacta daha cok yakisiyor benim icin. yüzünü o kadar begendim ki, o boyda saci direkt platin yaparım ben olsam. cok tarz durur. kaldirabilecek gibi bir halin var 😚
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ombre yaptım kızlar çok güzel oldu henüz fotoya fırsatım olmadı.
Platin yakışıyor evet daha önce yapmıştım ama şuan saçımda hiç boya olmadığı için dipleri bozmak istemiyorum.Benim rengimi yapamıyor kuaförler çünkü.
Uçlara ombre yaptım beklediğimden çok iyi sonuç verdi.
Yarın çekip koyacağım fotoyu.
Bence süper olur.