Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım için fikir lütfen kızlar. (resimli)

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
38
Saçlarımda boya yok.
Uçlara balyaj düşünüyorum ya da ışıltı ama tam karar veremedim.
Çok uzun olmadığı için farklı fikirlerede açığım .

$IMG_20140626_180720.webp $lll.webp

Evet canım 2. fotodaki gayet hoş ama onun saçları daha koyu sanırım. Bende bukadar net belli olur mu ?

Evet canım 2. fotodaki gayet hoş ama onun saçları daha koyu sanırım. Bende bukadar net belli olur mu ?

canım senın ıkı ve bır resımdekı sacların farklı renklermı yoksa ısıktanmı oyle cıkmıs
canım ılk olarak o ıkncı resmdekı renge boatabılırsın uclarınada ona gore balyaj attırabılırsın
$renkli-sac-modeli4.webp bende boyel yapıcam bu ay cılgınlık ıstıyorum :1::ssz::ssz:

Soldaki güneşsiz ortam sağdaki ışıktan daha açık canım. Açık küllü sarı benim saç rengim.

Bu pembe ile can evimden vurdun beni :23:

Aslında çok isterim ki daha önce komple bu renge boyamışlığım da var ama işim dolayısı ile malesef yapamıyorum. :5:

Soldaki güneşsiz ortam sağdaki ışıktan daha açık canım. Açık küllü sarı benim saç rengim.

Bu pembe ile can evimden vurdun beni :23:

Aslında çok isterim ki daha önce komple bu renge boyamışlığım da var ama işim dolayısı ile malesef yapamıyorum. :5:

anladım canım
dedıgım gıbı o ıkıncı rsımdekı gıbı boyatıp snrada balyajını attırabılırsın hem renk uymuda cok hos olmus
ben bayadır ıstıyorum bu pembeyı esım bıraz dürtüştürdu benı olmaz mılet ne der dıye bende arastrdım bıraz ama n mıllete ne sac benım bas benım asık oldum bu renge aralarına mavımı attırsam ne :1::ssz:

canım ıznınle bısey sorucam boyamıslgım var dedın ya bu renklı boylar dıgerlerıne gore dahamı cok akıyor ben bır marka buldum ve yorumlarını okduum her hafta ya da ıkı haftada bır tekrarlanıyormus kullanımı rahatmı acaba :26:

Ana rengimi boyatmayacağım canım. Çünkü kuaförler benim rengimi yapamıyor sadece balyaj yada ışıltı istiyorum.

Pembe akıyor evet çok akıyor hemde ama mükemmel oluyor.
Tabi insanlar garip bakıyor ama her yerde vardır böyleleri.

$JEANS-COLOR-Saç-Boyasý.webp

En iyi boya jean color .

Ana rengimi boyatmayacağım canım. Çünkü kuaförler benim rengimi yapamıyor sadece balyaj yada ışıltı istiyorum.

Pembe akıyor evet çok akıyor hemde ama mükemmel oluyor.
Tabi insanlar garip bakıyor ama her yerde vardır böyleleri.

Eki Görüntüle 1175341

En iyi boya jean color .

olsun baksınlar ben degısıklıgı sevıyorum:ssz:
evet bende bu markaya baktım sıparıs verıcem
pempe en akıcı olanmıs

canim balyajlar ombreler biraz daha uzun sacta daha cok yakisiyor benim icin. yüzünü o kadar begendim ki, o boyda saci direkt platin yaparım ben olsam. cok tarz durur. kaldirabilecek gibi bir halin var 😚

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canim balyajlar ombreler biraz daha uzun sacta daha cok yakisiyor benim icin. yüzünü o kadar begendim ki, o boyda saci direkt platin yaparım ben olsam. cok tarz durur. kaldirabilecek gibi bir halin var 😚

Ombre yaptım kızlar çok güzel oldu henüz fotoya fırsatım olmadı.
Platin yakışıyor evet daha önce yapmıştım ama şuan saçımda hiç boya olmadığı için dipleri bozmak istemiyorum.Benim rengimi yapamıyor kuaförler çünkü.
Uçlara ombre yaptım beklediğimden çok iyi sonuç verdi.
Yarın çekip koyacağım fotoyu.

Ombre yaptım kızlar çok güzel oldu henüz fotoya fırsatım olmadı.
Platin yakışıyor evet daha önce yapmıştım ama şuan saçımda hiç boya olmadığı için dipleri bozmak istemiyorum.Benim rengimi yapamıyor kuaförler çünkü.
Uçlara ombre yaptım beklediğimden çok iyi sonuç verdi.
Yarın çekip koyacağım fotoyu.

gule gule kullan merak ettim. bekliyoruz canim 😄

Back
X