diplerin bayağ koyu önce palette nin açıcısıyla açabilirsin.ama sen çok sarı istemiyorsun sanırım.bence her hangi bir markanın en açık sarısıyla boyayıp diplerdeki siyahlığı biraz kırabilirsin.sonra bal köpüğü kahve köpüğü yada arkadaşın önerdiği gibi karamel altına boyayabilirsin.
diplerin bayağ koyu önce palette nin açıcısıyla açabilirsin.ama sen çok sarı istemiyorsun sanırım.bence her hangi bir markanın en açık sarısıyla boyayıp diplerdeki siyahlığı biraz kırabilirsin.sonra bal köpüğü kahve köpüğü yada arkadaşın önerdiği gibi karamel altına boyayabilirsin.
10luk 12lik falan varmış herhalde hangi numara açıcı kullanmalıyım? birde turuncu olmasından korkuyorum..
mesela palettenin en açık sarısını kullanınca saçım açılır mı ki?
sizin dediğiniz gibi açık srı yapsam açıldı desek bal köpüğü rengini bütün saçıma mı uygulamalıyım
bugün eşim boya almaya gitti...şaka gibi ama bal köpüğü yokmuşşş...yani bir yerde öyle demişler artık çıkarmıyorlar falan demişler..bana saçma geldi..bir yerde yarın getirebileceğini söylemiş...
neyse saç diplerimi hala ne ile açacağıma karar veremedim
1)dipleri altın karamel ile açıp bal köpüğüne tamamen mi boyasam?
2)dipleri açıcı ile açıp bal köpüğüne tamamen mi boyasam?
3)dipleri çok açık sarı ile boyayıp sonra tamamen bal köpüğüne mi boyasam??
bu istediğim rengi elde ederim ve bütün saçım (turuncu ve kızıl olmadannn)aynı renk olur???