Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım konusunda ne yapmalıyım? (resimli)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Saygı duyarım dediğine sence kısaltmalımıyım boncuk kaynakların boyunu renkte mi sorun yoksa saçımı sürekli topuz yapıp uzadığında mı açsam ??

başka görüşü olan saçıma kına yaksam iyi gelirmi ? tabi önce siyah boya sonra hint kınası??

Canım tamam senin beğenin sonuçta kendini nasıl güzel hissedersen oda o saçının hali ne ya bikere o alttaki bi tutam anlam veremediğim şeyi kes çünkü inanılmaz çirkin duruyo sonra rengini katını naparsan yap

Bende beğenmedim boncuk kaynağı.. Gerçekten kötü duruyor keşke bi tutam değil de bütün saçına yaptırsaymışsın. Bence de kesmelisin..

Anlamadığım şey; o kuaför neden bir tutam boncuk kaynak yapmış ? Deneme amaçlı falan mı ?
Saçların maşallah baya gürmüş eğer tamamına boncuk kaynak yaptırmayı düşünürsen tavsiye etmem çünkü çok daha fazla gür ve kabarık durucaktır, e bir de katlı kesimde yani arkaya atılan katlar daha da hacimli göstermiş. Bu yüzdendir düzleştirmeye kalktıgında arka kısımlarının kabarma sebebi.
Bence renk olarak gayet güzel doğal, üstelik parlak ve saglıklı duruyor. O boncuk kaynakları cıkartma dışında herhangi bir değişiklik yapma derim.

kuaför bu aşağıdaki saçlara 40 lira aldı ben beğenmedm gerizekalı kazıkçı şuan çok sinirliyim yeniden ve saçlar çok ince ilk boncuk kaynak 4 tane attırmıştım mor renk hoşuma gitmişti aynısı olur düşündm kazıkladı bende daha fazla yaptırmadım

o kaynak kesinlikle gitmeli bence. onun dışında düzleştirmeyi de bırak ki sağlıklı uzasın zaten kötü de durmuyor hiç gerek yok.
değişiklik olarak da mesela banyodan çıkınca saçlarının nemini aldırıp bi saç kremiyle üsteki katları aşağıdan yukarıya aşağıdan yukarıya sıkarak dalgasını artırırsan kuruyunca daha havalı bir şey çıkabilir ama anlatabildim mi bilmiyorum :S :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…