Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım mahvoldu bir cozum ariyorum cok uzgunum :(

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Selam herkese 1 ay önce cikolata kahve uzun saclarimi ombre yaptırmak istedim ilkinde kopkoyu bir.sari oldu saclarim sonra duzelttiler yani 2 kez acma islemi uygulandı. Tabi bunun sonucunda saclarimin uçları yandi ve kestirdim omzuma kadar. O gunden beri zeytinyagi hintyağı kozmetik markalarinin sac bakim ürünleri ne varsa denedim ama yok saclarim süpürgeden farksiz banyo sonrasida lastik.gibi.... sacimi kuruttuktan sonra taramayi denesem koparak.dokuluyor.taramasamda dökülüyor. Böyle süpürge gibi sacla disari cikamiyorum yumusamiyor napsamda semsert..kuafor kendini toplar dedi ama yok bi toplama felan. Duzlestirim desem dahada yanacak.su an yanik pek yok ama dedigim gibi cansiz ve mahvoldu...
Ne yapmalıyım ya loreal mocha kahve boya var evde onunla boyasam koyulaninca duzelirmi szce..???

Yanmış zaten daha fazla mahfetme.
Boyama şu an. Biraz toparlansin. Banyo sırasında saç kremi sür uçlarına. Çıkınca ıslak tararken durulamaya gerek olmayan sıvı saç kremleri var bolca ondan sik uçlarına .Öyle Tara. Kurut saçını yine Tara ve ör. Düzleştirici vs hiç kullanma
Aynı senin durumundaydım. Belime kadardı omuzlarima geliyor şimdi . Şu an düzeldi.
Düzenli bakımda yap arada .

Bende saçima ombre yaptırmak istiyorum ama korkuyorum iki defa açtırdım hep yandi sizin gibi bol bol kestrdim hep bende kararsız kaldım ombre yaptırmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…