Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim mahvoldu moralim bozuk yardim eder misiniz?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Esila Asel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
96
31
88
29
1 yil once saçlarımı boyattim lanet olsun ki simsiyah cok gur saçlarım vardi simdi ince ve siyahligini kaybetmis durumda gurlugunu geri istiyorum ve sacimi simsiyah a boyayacagim. Moralim alt ust oldu cok pismanim nasil duzeltebilirim. Allah rizasi için yardim edin=/

Merhaba canım saç tellerini güçlendirecek bitkisel yöntemleri araştır internetten ama herşeye inanma dolandırıcı kaynıyor bitkisel yağlar hindistan cevizi argan bulabilirsen jojoba yağı saçlarını güçlendirebilir. Ben mega keratin seti kullanıyorum serumunu önerebilirim sana burdan reklam yapamıyorum özelden bana ulaşabilirsin

Eczaneden

Bemiks Ampul
Evigen Ampul
Bepanthene Ampul

Aktardan Badem yağı al.

Herhafta belirleyeceğin bir gün mesela Cumartesi olsun, her Cumartesi Bu 3 ampulü tüm kafa derine yetebilecek miktarda badem yağının içine ekle ve kafa derine sürüp narince masaj yap. 2-3 saat sonra saçlarını yıka.

Saç boyları içinse organik hindistan cevisi yağı al ve haftada iki defa kullan.Sürdükten bir kaç sonra yine normal rutinde yıkarsın saçlarını.

Not: Bu vitamin ampullerinin bir kutusunda 5 ampul çıkar, her hafta 1 Bemiks, 1 Bepanthene, 1 Evigen ampul kullanacaksın yani aldıkların 5 hafta sana yetecek.

1 hafta ara verip yeniden 5 hafta uygularsın.

Back
X