Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım naylon gibi oldu :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yazyagmurumm

Rapunzel olma yolundaa :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
97
18
13
Saçlarım aşırı yıprandı naylon gibi oldu ve biraz bile uzamıyor. doğal yollarla nasıl canlandırırım?

Saçlarım aşırı yıprandı naylon gibi oldvasraz bile uzamıyor. doğal yollarla nasıl canlandırırım?
Benim sacim orialden yandi.. Kac ay gecti hala sunuyor.. Dipten saclarim uzamaya basladi ama uclarda az bi kirigim kaldi. Ben cok bi bakim uygulamadim kendi haline biraktim daha a ugrasmak istemedim

Arkadaşlar, Saçlarınız için Evin Ampul(Eski adı Evigen Ampul) bugün eczanelere verilmeye başlanmış,daha önce üretim bir süreliğine durmuştu, Firma tekrar üretmeye ve satmaya başlamış, mutlaka deneyin, inanılmaz bir şekilde saçlarınız bakımlı şekle giren, saç dökülmesi yaşamayacak hale gelecek ve yenilenecek. Ben çok memnun kaldım. (Hem 5 TL gibi bütçenizi sarsmayacak bir rakama.)

Canım sayfalardaki diğer kürlere de göz gezdir sana en uygun olanı bul. Ama asla pratik olmuyor bu saç düzeltme-uzatma kısmı.Haftada birkaç saat harcayıp kür yapıp saçında bekletmen gerekiyor. Bence önce yıpranmış saçlar için doğal bakım kürlerinden yaparak başlayabilirsin, 1,5 ay sonra kırıklarından bir tutam aldırırsın, o şekilde uzadıkça kestirirsin yeni gelen saçlar en azından düzgün görünür.

Kızlar evidence ampul ne işe yarar . Yağlı saçlar için olur mu.. balyaj dan sonra saçlarım hazımsızlık görünüyor Kıvırcık bozuldu uçları da naylon gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…