Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim; (( pismanlik

Busra0621

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
109
26
13
31
Yaa kızlar sarı saçlarımiii bugün gidip aptal gibi başkalarını dinleyerek siyah yaptım. 5 aydır boyamiyordum saclarm yavaş uzar. Dibim gelmişti siyah. Gittim siyaha boyadım ama o yap diyenler bile beğenmedi bende dahil. cildiricam nerdeyse, cok takintiliyim ben. Herkes tuaf bakiyor mahallede . ilk firsatta sarıya don dedi tanidiklarim Ben böyle gezemem hiç yakışmadı gibime geliyor . özgüven sıfır.. beyaz tenliyim , 10 güne kadar da ise başlıyorum , hemen sarıya donmek istiyorum ne yapmalıyım sizce rengi filan nasi akitabilirim? Direkk Açıcı alıp acsam? yada kuafore gitsem ay basinda? Oooffff yardım edin

Siyah zor akar ya, aciciyi bassan sac yanabilir, bence 2 yada 3 ay dursun alisirsin belki, gözün alışmamıştır ondan tuhaf geliyordur.

Sakın.... simsiyah bir rengi sariya cevirirsen saclarin cok yıpranır hatta yanar. En azindan bi muddet bekle. Bende iki gun once bi aptallik yapip rofleli saclarimi kullu sariya boyadim. Sonra bugun kuaforde cok sukur hallettim.

Bi kuafore danış. Bilki saclarin hirpalanacak.

Ben hayatimda bir kere siyah yaptim 1 senede kurtuldum. Tovbe bi daha yapmam. Sarisin olmak bi baska. 1 sene beklemezsen bile 1 ay bekle. Benimki bir kere yandi cok fena koptu. Allah korusun yanarsa benim gibi aglar durursun.

Bi aralar gene siyahtı bi gün içinde bakıra boyattim kuaforde, Sonra yavaş yavaş kendim sarı yaptım, Dediğiniz gibi bi kuafore gidip danisayimm cok tesekkur ederim yorumunuz için

Canim gecmis olsun burdan okuduklarimdan biliyorum bende colourb4 diye renk akitici bi urun varmis sactan boyayi siliyomus onu dene istersen

saclarını daha profesyonel bı r yerde sıldırme ıslemı yaptır ıstersen.
bu sıldırme ıslemı yıkama masasında bır ıslem var o sekılde yapılıyor.tabıkı sarı olmaz ama acılır akar ve belkı koyu kahvelere gecersen gozun de alısır
belkı balyaj fılan attırırsın koyu kahveye sarı balyaj gıbı cok da sık oluyor genc kızlarda goruyorum

Başka bir arkadaş bahsetmiş colour b4 watsonslarda satılıyor saçındaki boyayı siler çokta az yıpratır sakın direkt oryali uygulama geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…