- Konu Sahibi PastelBoya
-
Allahtan yaz dönemine giriyoruz kızlar demekki daha iyi uzayacak..kaydirigubbakcemile2
canım sinamekiyi dene faydasını göreceksin inşallah
Bu kadar dert etme saçlarını, uzayacaklar elbet. Sen yeter ki gerekli bakımları yap, iyi beslen. Ayrıca sadece uzaması için olanları değil, saçının sağlığını koruyacak ve kırık oluşumunu, yıpranmasını önleyecek maskeler de yap (maya ve zeytinyağı gibi) ve tabii ki de korumaya yönelik ürünler de kullan. Sabır gerekiyor canım, birden uzamayacak saçların, sen elinden geleni yap, boyatma ve düzleştirici kullanma.
Benim de küttü ve iki senede belime kadar uzattım böyle yaparak, sen de sabret ve gerekeni yap sonuçları göreceksin
nefret ediyorum su kuaförlerden ya cok sökr bende hic öyle olmadi cünkü sacimi kestirmezden söyerdim
sakin kisa olmasin uzunlugu kalsin hafif ama cok hafif alin zaten cok gec uzuyor saclarim sakin cok kesmeyin cok az bakin cok az derdim
bu kadar konustuktan sonrada dikkatli kesiyorlardi degisik kuaförlere gittim hep hepsi ama hepsi bak bukadar az kestim diye gösteriyorlardi hepsi artik korkarak kesiyordu sizde öyle yapsanizya ne bilim ben önceden kesin konusurum 1 cm en fazla o bile fazla yarim cm kesin derdim gercektende dikkat ederlerdi yani cirkin kestikleri oldu ama kisa asla yapamazlardida o kadar konustuktan sonra =D
İns.tek istegim iyi düsünmeye calısıyorum sabırla bekliyorum uzadıgını görmeyi daha ilk defa denedim yarın da zeytin yagı bakımını deneyecegim insallah 3 ay gibi kısa bir sürede omuzlarıma iner saclarımı düzlestirici masa gibi seylerle yormuyorum da..
Belki bilirsiniz sacı sık yıkamak iyi degildir derler bende 2 senedir sık yıkamıyorum yaglı saclara sahibim cünkü..Ama sunu farkettim lise yıllarında bazen hergün bazen 2 günde bir yıkardım düzlestiricide yok tabii saclarım baya hızlı uzardı..
Hatta sacımı kestirdigim bir kuaför sacı sık yıkamak uzatır falan demisti bana ne derece dogru ve mantıklı bilemiyorumm tabiibilmiyorumkismile
Bence disaridan biseyler surmek yerine cinko biotin tabletleri filan kullan hem vucuda hem saclarina yarari olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?