Saç Uzatma Yöntemleri saclarım psikolojimi bozduu :(((((

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
36
Kütahya
Deliricem kızlar cok fena taktım kafama saclarımı eski resimlerime bakıp bakıp duruyorum en son 2007 yılında göğüsüme gelen saclara sahiptim kuaföre en alt kattan kes biraz dedim bir vurdu ustrayı sac enseme indi..bilmiyorumkismile

Sonra belirli bir boya kadar uzattım düzlestirici cıktı tahmin edersiniz ki fena kırıklar olustu kızıla boyadım 1 ay sonra karamel istiyorum dedim gittim kuaföre onuda en fazla 2 ay kullandım 2 senedir de omuzumu gecemedi saclarım kafama o kadar taktım ki eski resimlerime bakıp bakıp duruyorum..

En son omuzlarıma bile gelmeden dün kestirdim saclarımı hemde küüütt!!!!! Simdi nasıl uzatıcam diye merak ediyorum son 6 aydır bu 4 oldu kestiriyorum masa düzlesitirice cok nadir kullanıyorumsenağlama

Bu turplu su,sinameki vs..ise yararmı sizce normal derece uzayan saclara sahibim hic uzamıyor diyemem ama önemli olan kısa sürede istedigim boya gelmesi aynalara veda ettim su kırıklar yüzünden simdide stresten uzamaz kesinn..:gitme:

Son düzenleme:
saçın için gerekli bakımları yap çk faydası olur ama öyle başkalarının dedği gibi şu kadar günde şu kadar uzadı şeklinde şeklerle aklını meşgul etme uzamadığını görüncede bakım yapmayı bırakma çünkü kış döneminde saçlar uzamaz dinlenme evreleridir uzarsada çok az uzar havalar ısınınca birden atar
saçının uzamama sorunu sen kırıklar diye düşünebilirsin ama inan bunun nedeni saç kökleri

cnm turplu su,ısırganlı su bi de zeytinyağı-sarımsak karışımı uygula saçlarına ayrı ayrı.çokta yorma saçlarını haftada 1-2 bakım yap dinlensinler biraz.öyle kısa sürede büyük miktarda bi uzama olmaz tabiki ama uzamasını hızlandırırsın.mbildi arkadaşın dediği gibi gelişme göremeyince bırakma bakım yapmayı önce beslenmeleri lazım.kırıklarını aldırıcağn zamanda kuaföre peşin peşin tembih çak fazla kesmesin :))))

canım sinamekiyi dene faydasını göreceksin inşallah

İns.tek istegim iyi düsünmeye calısıyorum sabırla bekliyorum uzadıgını görmeyi daha ilk defa denedim yarın da zeytin yagı bakımını deneyecegim insallah 3 ay gibi kısa bir sürede omuzlarıma iner saclarımı düzlestirici masa gibi seylerle yormuyorum da..:delphin:

Belki bilirsiniz sacı sık yıkamak iyi degildir derler bende 2 senedir sık yıkamıyorum yaglı saclara sahibim cünkü..Ama sunu farkettim lise yıllarında bazen hergün bazen 2 günde bir yıkardım düzlestiricide yok tabii saclarım baya hızlı uzardı..

Hatta sacımı kestirdigim bir kuaför sacı sık yıkamak uzatır falan demisti bana ne derece dogru ve mantıklı bilemiyorumm tabiibilmiyorumkismile

Bu kadar dert etme saçlarını, uzayacaklar elbet. Sen yeter ki gerekli bakımları yap, iyi beslen. Ayrıca sadece uzaması için olanları değil, saçının sağlığını koruyacak ve kırık oluşumunu, yıpranmasını önleyecek maskeler de yap (maya ve zeytinyağı gibi) ve tabii ki de korumaya yönelik ürünler de kullan. Sabır gerekiyor canım, birden uzamayacak saçların, sen elinden geleni yap, boyatma ve düzleştirici kullanma.

Benim de küttü ve iki senede belime kadar uzattım böyle yaparak, sen de sabret ve gerekeni yap sonuçları göreceksin ;)

Bu kadar dert etme saçlarını, uzayacaklar elbet. Sen yeter ki gerekli bakımları yap, iyi beslen. Ayrıca sadece uzaması için olanları değil, saçının sağlığını koruyacak ve kırık oluşumunu, yıpranmasını önleyecek maskeler de yap (maya ve zeytinyağı gibi) ve tabii ki de korumaya yönelik ürünler de kullan. Sabır gerekiyor canım, birden uzamayacak saçların, sen elinden geleni yap, boyatma ve düzleştirici kullanma.

Benim de küttü ve iki senede belime kadar uzattım böyle yaparak, sen de sabret ve gerekeni yap sonuçları göreceksin ;)

İnsallah canım kıracak seylerden uzak duruyorum ama suan tam küt degil kırıklarını alarak küte benzetmeye calıstık..Hos br model olsa bu kadar kasmam kendimi yanii inanırmısın bütün yurttaki kızların saclarını inceliyorum ic geciriyorum...:1no2:

Bir bayan icin cok önemlidir sac!! Kendini iyi hissetmesini saglar..Ben suan iyi hissedemiyorum kendimibilmiyorumkismile

nefret ediyorum su kuaförlerden ya cok sökr bende hic öyle olmadi cünkü sacimi kestirmezden söyerdim
sakin kisa olmasin uzunlugu kalsin hafif ama cok hafif alin zaten cok gec uzuyor saclarim sakin cok kesmeyin cok az bakin cok az derdim

bu kadar konustuktan sonrada dikkatli kesiyorlardi degisik kuaförlere gittim hep hepsi ama hepsi bak bukadar az kestim diye gösteriyorlardi hepsi artik korkarak kesiyordu sizde öyle yapsanizya ne bilim ben önceden kesin konusurum 1 cm en fazla o bile fazla yarim cm kesin derdim gercektende dikkat ederlerdi yani cirkin kestikleri oldu ama kisa asla yapamazlardida o kadar konustuktan sonra =D

nefret ediyorum su kuaförlerden ya cok sökr bende hic öyle olmadi cünkü sacimi kestirmezden söyerdim
sakin kisa olmasin uzunlugu kalsin hafif ama cok hafif alin zaten cok gec uzuyor saclarim sakin cok kesmeyin cok az bakin cok az derdim

bu kadar konustuktan sonrada dikkatli kesiyorlardi degisik kuaförlere gittim hep hepsi ama hepsi bak bukadar az kestim diye gösteriyorlardi hepsi artik korkarak kesiyordu sizde öyle yapsanizya ne bilim ben önceden kesin konusurum 1 cm en fazla o bile fazla yarim cm kesin derdim gercektende dikkat ederlerdi yani cirkin kestikleri oldu ama kisa asla yapamazlardida o kadar konustuktan sonra =D

Valla canım bundan 3 sene önce en fazla uzattıgım zamandı zaten üstler bol katlı en alt katı da uzundu sacımın kırıktı su kadar alın dedim kadın bir kesti zaten usturayı tuttusunda hayır yoktuu ki...Sacım ensemde bitti yani o derecebilmiyorumkismile

Bide ben bu tarz sacları begenmiyorum ne bunlar böyle diyordu..Begenmediginden inat icin kesti herhalde bide demezlermi sana kısa yakısıyooo..Tamam yakısabilir ama üstler bol katlı yanlar kulak hizasında bir model degil herhalde yakısan bide dikti arkaları:bbo:

Suan kendi istegimle kestirdim saclarımı cünkü asırı kırıktı mecburdum anlayacagın bir daha sık boyamayacagım saclarımı:1no2:

İns.tek istegim iyi düsünmeye calısıyorum sabırla bekliyorum uzadıgını görmeyi daha ilk defa denedim yarın da zeytin yagı bakımını deneyecegim insallah 3 ay gibi kısa bir sürede omuzlarıma iner saclarımı düzlestirici masa gibi seylerle yormuyorum da..:delphin:

Belki bilirsiniz sacı sık yıkamak iyi degildir derler bende 2 senedir sık yıkamıyorum yaglı saclara sahibim cünkü..Ama sunu farkettim lise yıllarında bazen hergün bazen 2 günde bir yıkardım düzlestiricide yok tabii saclarım baya hızlı uzardı..

Hatta sacımı kestirdigim bir kuaför sacı sık yıkamak uzatır falan demisti bana ne derece dogru ve mantıklı bilemiyorumm tabiibilmiyorumkismile

canım sacını uzatmak ıstıorsan kuafore asla ama asla gtmemelısın..2 yıl boyunca kapısından ıcerı adımını atma..yazın sac hızlı uzar we yumurta sut balık gıbı besınler tuket..

Bence disaridan biseyler surmek yerine cinko biotin tabletleri filan kullan hem vucuda hem saclarina yarari olur

turplu su ve sinamekili tarifi sormussun yap bence coğu insan gibi bendede işe yarıyor faydasını görürsün :sinifsinif:

Back
X