Y yasmnkrgz Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2016 1 0 1 38 22 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnkrgz #1 Saclarima dip rofle yaptirdim ve yandi yuzde 70 koptu. Saclarima dokunamiyorum kesilecek durumu yok cunku dipleri yanik cok uzgunum ozelliklede iyi bi kuafore gittigimi dusunurken ne yapmaliyim. Berbat bi haldeyim cok mutsuzum
Saclarima dip rofle yaptirdim ve yandi yuzde 70 koptu. Saclarima dokunamiyorum kesilecek durumu yok cunku dipleri yanik cok uzgunum ozelliklede iyi bi kuafore gittigimi dusunurken ne yapmaliyim. Berbat bi haldeyim cok mutsuzum
venussel Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Temmuz 2014 489 266 103 izmir 22 Temmuz 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi yasmnkrgz #2 Onarıma yardimi olmasi acisindan hindistan cevizi yagini oneririm ben. Surekli acik renkle boyayip yipratip hindistan ceviziyle toparliyorum memnun kalmayanina rastlamadim yag kurleriyle biraz toparlayabilirsiniz bence . gecmis olsun
Onarıma yardimi olmasi acisindan hindistan cevizi yagini oneririm ben. Surekli acik renkle boyayip yipratip hindistan ceviziyle toparliyorum memnun kalmayanina rastlamadim yag kurleriyle biraz toparlayabilirsiniz bence . gecmis olsun