Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım turuncu oldu :S acil yardımmmm

elif_f_f

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
60
0
36
İstanbul
kızlar dün konu açmıştım ben yoğun renk açıcı mı yoksa toz açıcı mı die
bugun gidip palette yoğun renk açıcı aldım yaklaşık 50 dk saçımda durdu ve yıkadım saçlarımı ama saçlarım turuncu olmuştu :S
yalnış bişey mi yaptım lütfen yardım edin tekrr alıp yoğun açıcıyla boyasam rengi açılır mı yoksa başka bi renk mi boyamlym ben açık renk istiodum ama turuncu istemiodum
yardım edin lütfenn :S :sinifsinif:

Saçların yüksek ihtimal kahe tonlarındaydı. Direkt saça uygulayınca turuncu oldu. Ben hala kurtulamadım o renkten. Sakın açmaya çalışma, açtıkça daha beter turuncu oluyo. Onu tek kapayacak renk kahvedir. Kızıllık yada bakırlık barındırmayan kalıcı bi kahve. Ama sarı istiyosan kuaföre gitmelisin yoksa saçların çok kötü olur..

benimde başıma geldi.sonradan öğrendim ki açıcı boya gibi kullanılabilecek bir renk sağlamıyormuş.
üstüne kumral boyadım.kapattım ama zamanla gene açık kumrala döndü açıldı bayağı.öyle de güzel oldu:lepi:

koleston küllü kumralla boya istersen.kumral belki turuncuyu kapamayabilir.en azından ben kullandığımda kumral yeterli olmamıştı.

valla canım benim saçımın dipleri berbat ötesi açılmıştı ama uçları pek açılmamıştı.
kuaför bir arkadaşım kumral boya dedi.
kolestonu yapma istersen.çünkü yeşilimsi gibi oluyo bazen.ben ucuz bir boyayla boyadım sanırım

bende palette yoğun açıcı ile açtım üstüne kahve köpüğü boyadım gayet iyi oldu kahve köpüğü deneyebilirsin canım eğer açık renk istiyorsan

ben paletteni yeni çıkan açıcılı serisini aldım kutunun üstündekinin aynısı oldu saçlarım siyahtı şimdi alev alev kırmızı tek seferde hemde

daha yeni arkadaşım denedi almış turunculuğunu hatta platine yakın sarıya bile açmış 2 hafta sonra bende deneyeceğim benim alt saçlar yeşil üst saçlar turuncu bakalım ne olacak

Umarım kötü sonuçla karşılaşmassın saç boyalarına her zaman güven olmuyor sonucu banada bildirirsen sevinirim

Evet turuncu saçın en iyi ilacı küllü renklerdir ama açık küllü sarı turunculuğu tamamen alır mı bilemedim? Eğer amaç ilk etapta turunculuktan kurtulmaksa açık küllü kahve de deneyebilirsiniz. Açık külllü sarı turunculuğu kapayabilir mi emin olamadım. Bende L'oreal küllü sarı kullanıyorum ama bende önceden açık sarı röfle vardı yani turuncluk yoktu...o yüzden yanlış bir yönlendirme de yapmak istemiyorum.
Off nedir bu turuncu saçtan nedir çektiğimiz? Kuaförler bile bazen bu hatayı yapıyor :olmaz:

kızlar şmdi eve geldim kahve köpüğü ve açık küllü kumral aldım önce küllü ye boyicam turunculuklar kapansın die umarım kapanır sizi sonucu yazarım buraya herkese tşk edrm

Evet turuncu saçın en iyi ilacı küllü renklerdir ama açık küllü sarı turunculuğu tamamen alır mı bilemedim? Eğer amaç ilk etapta turunculuktan kurtulmaksa açık küllü kahve de deneyebilirsiniz. Açık külllü sarı turunculuğu kapayabilir mi emin olamadım. Bende L'oreal küllü sarı kullanıyorum ama bende önceden açık sarı röfle vardı yani turuncluk yoktu...o yüzden yanlış bir yönlendirme de yapmak istemiyorum.
Off nedir bu turuncu saçtan nedir çektiğimiz? Kuaförler bile bazen bu hatayı yapıyor :olmaz:

cnm 9.1 ilemi boyuyosun nasıl bi sarı tonu oluo turunculuk oluyomu

cnm 9.1 ilemi boyuyosun nasıl bi sarı tonu oluo turunculuk oluyomu

Evet canım 9.1 ile boyuyorum. Benim kendi saçım açık kumral ve uçlarda da açık sarı röfle vardı (çoook eskiden kalma) O yüzden bende turunculuk hiç olmuyor, tam küllü sarı oluyor. Ama saçların koyu bir renkse küllü sarı bile turunculuk yapabilir, o yüzden aşama aşama saç rengini açmak daha iyi olacaktır yani amaç turunculukları kapamaksa küllü kumralı tavsiye ediyorum ben bir kaç yıl önce yaşadıklarıma dayanarak :)

Evet canım 9.1 ile boyuyorum. Benim kendi saçım açık kumral ve uçlarda da açık sarı röfle vardı (çoook eskiden kalma) O yüzden bende turunculuk hiç olmuyor, tam küllü sarı oluyor. Ama saçların koyu bir renkse küllü sarı bile turunculuk yapabilir, o yüzden aşama aşama saç rengini açmak daha iyi olacaktır yani amaç turunculukları kapamaksa küllü kumralı tavsiye ediyorum ben bir kaç yıl önce yaşadıklarıma dayanarak :)

saçımın rengi çok koyu değil cnm ekliyim hatta
sence nasılolur cnm

Eklentiler

• $DSC00774.webp
    $DSC00774.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 973
Back
X