Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım turuncu oldu :S acil yardımmmm

$SNC01157.webp yardımlarınızı bekliyorummmm
Eki Görüntüle 137153 ne yapmalıyım bilginiz varsa yardım eder misiniz?

ya bu cila olayı nasıl bişidr. daha detaylı anlatabilirmisiniz. benmde diplerim turuncu oldu. ama çok açık turumcu. saçlarımın uçlarıda platin. diplerini de platin yapmak istemiorum artık sıkıldım. biraz koyu olablr yani.önce tabi şu turunculuktan bi kurtulmanın yolunu öğrenebilsem.

evet bilen varsa anlatabilir mi?????????

cnmm ben dün loreal koyu küllü sarı ya boyadımmm..öncesinde voila küllü kumral yapmıştım..tabi onun öncesinde açtırmıştım:)
neyse loreal çok koyu tuttuu..saç dibimde 1 cm lik kendi saçım vardıı orası bi ton daha açık tuttu ama dikatli bakınca anlaşılıyorrr..
çok şaşırdım bukdr koyu tutmaz diye düşünüyordum..bidakine küllü sarı yapcam..amaaa daha açıgını kullanamam çünkü dipler bi ton açık oluyorrr..ilk önce diplere sürdüm keşke sürmeseydim..diger boyamamda dipler haricinde boyuycam 20 dk sonra diplere sürcem:)turunculugu baya aldı ama yok etmiyorr..küllülerde 2-3 kez boyamak lasımmışş...tabi ilk açtırdıgımdaki gibi turuncu deil artık:)yalnız beyazları hiç kapatmıyorrr :)bidahakine palette almayı düşünüyorumm beyazlarım yüüznden:)

sanırım bende öyle yapıcam bir kaç kez küllü sarıyla boyamam gerekecek galba. resimlerimi ekledim bakalım konuyla ilgili bilen çıkacakmı?

siyah mı vardı uçlarda ya da kızıl falan akıtman gerekiyordu dikkat et kopmasın yanmasın saçların
hallolur umarım

normalde saçlarım röfleliydi saçım 4 parmak uzayınca aldım röfle setiyle 20 şer gün arayla 3 kez boyadım saç rengimi açmaya çalıştım sonuç hala turunculu yaaa. z.yağı,yumurta sarısı ve bal'la hep bakım yapıyorum.

:53:
normalde saçlarım röfleliydi saçım 4 parmak uzayınca aldım röfle setiyle 20 şer gün arayla 3 kez boyadım saç rengimi açmaya çalıştım sonuç hala turunculu yaaa. z.yağı,yumurta sarısı ve bal'la hep bakım yapıyorum.

çok sıcak suyla yıkama ve bırak bir süre dinlensin saçların. dipler gelse dahi dokunma bozma moralini saçların bir sene sonra eskisi gibi olur. çok kötü durmuyor. benimde platinden yandı 11 paket yeri ve dipler geldi asla düğünümde dipler siyah uçlar sarıydı ama inan umrumda değildi şuan daha iyi

kızlar bende bugun saçımı açıcam saçım şu an koyu kahve. palettenin fındık kabuğunu aldım açtıktan sonra onu boyamayı düşünüyorum. turunculuk olur mu sizce? küllü kumral alıp onunla mı karıştırsam?

kızlar bende bugun saçımı açıcam saçım şu an koyu kahve. palettenin fındık kabuğunu aldım açtıktan sonra onu boyamayı düşünüyorum. turunculuk olur mu sizce? küllü kumral alıp onunla mı karıştırsam?

canım forumlarda okuduğum kadarıyla bizim gibi saç dipleri kotu renkte olanların açıcıyla saç renklerini açtıklarında öncelikle kaderimiz turuncu renk malesef. fakat küllü renkli boyalar kullandığında yani karıştırdığında bende denedim küllü boyalar turunculuğu alıyor.

:53:

çok sıcak suyla yıkama ve bırak bir süre dinlensin saçların. dipler gelse dahi dokunma bozma moralini saçların bir sene sonra eskisi gibi olur. çok kötü durmuyor. benimde platinden yandı 11 paket yeri ve dipler geldi asla düğünümde dipler siyah uçlar sarıydı ama inan umrumda değildi şuan daha iyi

ewet haklısın canım artık öyle böyle idare edicem biraz, bakım şart zaten bu koşullarda tek kurtarıcım..

ewet haklısın canım artık öyle böyle idare edicem biraz, bakım şart zaten bu koşullarda tek kurtarıcım..

Okadar boya denemişin hemde çift paket ben olsam direk kuaföre giderdim o aldığın boyalardan daha ucuza gelirdi hemde tecrübeli ellere bırakırdım kendimi:))Saçın o kadar kısa bir sürede o kadar işleme iyi dayanmış helal olsun sende yıpratmamışın tebrik ettim tekrar:65::65::65::65:

Okadar boya denemişin hemde çift paket ben olsam direk kuaföre giderdim o aldığın boyalardan daha ucuza gelirdi hemde tecrübeli ellere bırakırdım kendimi:))Saçın o kadar kısa bir sürede o kadar işleme iyi dayanmış helal olsun sende yıpratmamışın tebrik ettim tekrar:65::65::65::65:

zaten senelerdir kua. geçirdiğim zamandan ve döktüğüm paralardan sıkıldım az değil 10 yıldır bir fill röfle yaptırıyorum yani.. amatör oluncada sonuç uzaya biliyor böyle

bilenler cevap verirse sevinirim resimdeki saçımın üstüne küllü sarı boyasam ne olur? yeşerme durumları falan olur mu? yada koleston vanilya sarısı ile küllü sarı karıştırsam?? yaaa seda sayan saçı gibi olsun istiyorum, bu kadar evde aşama aşama uğraştım açtım rengini bi yollu vardır herhalde.. bilen var mı kızlar:))

ya bende seda sayanın sacları gibi platin istiyorumgecen aksam saclarımı kolestonun cok acık dogal sarısına boyadım uclarım zten acık renki dahada acıldı ama dip kısımlar hep koyu kalıyor ve turuncumsu oluyor onu istedigim sarıya ceviremiyorum yardım edin yaa:(:(

ya bende seda sayanın sacları gibi platin istiyorumgecen aksam saclarımı kolestonun cok acık dogal sarısına boyadım uclarım zten acık renki dahada acıldı ama dip kısımlar hep koyu kalıyor ve turuncumsu oluyor onu istedigim sarıya ceviremiyorum yardım edin yaa:(:(

canım yalnız diplerin koyu renkmiydi, eğer cvp ın ewetse önce rengini açıp sonra boyaman gerekirdi.ben öyle saçımı yaptığım halde hala istediğim sonucu elde edemedim. turunculuk bende de vardı aynen koleston açık doğal sarıya, küllü sarı karıştırdım birazda olsa turunculuğu kırdı. 1 sonra ki boyamanda birde öyle dene.. yada parfümerilerde boyaların uzmanları oluyor onlara danışabilirsin,turunculuk için.

Kızlar saçlarım rofleliyken 10 ay önce saçlarımı siyaha boyadım oda aktı bir hayli resimdeki gibi dun acmak istedim ilk resimdeki gibi bakır rengi çıktı ortaya bugunde kuafore gittim açtırma işlemi yaptırdım ve orataya bu renk çıktı turunculuk var ben küllü sarı istiyordum sizce nasıl küllü sarı yapabilirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405540632194.webp
    $1405540632194.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 206
  • $1405540648918.webp
    $1405540648918.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 216
  • $1405540664993.webp
    $1405540664993.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 202
Kızlar saçlarım rofleliyken 10 ay önce saçlarımı siyaha boyadım oda aktı bir hayli resimdeki gibi dun acmak istedim ilk resimdeki gibi bakır rengi çıktı ortaya bugunde kuafore gittim açtırma işlemi yaptırdım ve orataya bu renk çıktı turunculuk var ben küllü sarı istiyordum sizce nasıl küllü sarı yapabilirim

ayy çok tatlı ya eğer biliyorsan kauförün hangi marka hangi renge boaydı saçlarını çok sevimli olmuş :) :16:

Ablamin sacini palette yogun aciciyla acmistik kestaneydi saclari ve ilk acmada turuncu oldu bir hafta sonra tekrar uyguladik ve koyu sari bi renk elde ettik daha sonra da kumrala boyadik hicbir sıkıntı olmadi sacin dinlendikten sonra tekrar acarsan sariya yakin bir renk olur ve ne boyarsan boya sorun yasamazsin

Umarım bu sekilse 1 hafta kullanırım acaba küllü sarı alsam suanda tutarmı cok kararsızım acma yaptırdım bir sinirle gidip koyu yapmak istemiyorum sarı istiyorum yaaa küllü pilatin yada açık küllü sarı offf cok kararsızım ne yacam bilmiyorum

Son düzenleme:
Evet kızlar açma işleminden sonraki kızıllıktan sonunda kurtuldum ne mi yaptım küllü sarı ile altın parıltılı bal rengini karıştırdım ve sonuç benim cok hoşuma gitti en azından hiçbir Kızıllık kalmadı ve daha güzel oldu

Back
X