Eki Görüntüle 137153 ne yapmalıyım bilginiz varsa yardım eder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 137153 ne yapmalıyım bilginiz varsa yardım eder misiniz?
ya bu cila olayı nasıl bişidr. daha detaylı anlatabilirmisiniz. benmde diplerim turuncu oldu. ama çok açık turumcu. saçlarımın uçlarıda platin. diplerini de platin yapmak istemiorum artık sıkıldım. biraz koyu olablr yani.önce tabi şu turunculuktan bi kurtulmanın yolunu öğrenebilsem.
küllü sarıyla bile gitmedi Eki Görüntüle 137152
cnmm ben dün loreal koyu küllü sarı ya boyadımmm..öncesinde voila küllü kumral yapmıştım..tabi onun öncesinde açtırmıştım:)
neyse loreal çok koyu tuttuu..saç dibimde 1 cm lik kendi saçım vardıı orası bi ton daha açık tuttu ama dikatli bakınca anlaşılıyorrr..
çok şaşırdım bukdr koyu tutmaz diye düşünüyordum..bidakine küllü sarı yapcam..amaaa daha açıgını kullanamam çünkü dipler bi ton açık oluyorrr..ilk önce diplere sürdüm keşke sürmeseydim..diger boyamamda dipler haricinde boyuycam 20 dk sonra diplere sürcem:)turunculugu baya aldı ama yok etmiyorr..küllülerde 2-3 kez boyamak lasımmışş...tabi ilk açtırdıgımdaki gibi turuncu deil artık:)yalnız beyazları hiç kapatmıyorrr :)bidahakine palette almayı düşünüyorumm beyazlarım yüüznden:)
siyah mı vardı uçlarda ya da kızıl falan akıtman gerekiyordu dikkat et kopmasın yanmasın saçların
hallolur umarım
normalde saçlarım röfleliydi saçım 4 parmak uzayınca aldım röfle setiyle 20 şer gün arayla 3 kez boyadım saç rengimi açmaya çalıştım sonuç hala turunculu yaaa. z.yağı,yumurta sarısı ve bal'la hep bakım yapıyorum.
kızlar bende bugun saçımı açıcam saçım şu an koyu kahve. palettenin fındık kabuğunu aldım açtıktan sonra onu boyamayı düşünüyorum. turunculuk olur mu sizce? küllü kumral alıp onunla mı karıştırsam?
çok sıcak suyla yıkama ve bırak bir süre dinlensin saçların. dipler gelse dahi dokunma bozma moralini saçların bir sene sonra eskisi gibi olur. çok kötü durmuyor. benimde platinden yandı 11 paket yeri ve dipler geldi asla düğünümde dipler siyah uçlar sarıydı ama inan umrumda değildi şuan daha iyi
ewet haklısın canım artık öyle böyle idare edicem biraz, bakım şart zaten bu koşullarda tek kurtarıcım..
Okadar boya denemişin hemde çift paket ben olsam direk kuaföre giderdim o aldığın boyalardan daha ucuza gelirdi hemde tecrübeli ellere bırakırdım kendimi:))Saçın o kadar kısa bir sürede o kadar işleme iyi dayanmış helal olsun sende yıpratmamışın tebrik ettim tekrar![]()
ya bende seda sayanın sacları gibi platin istiyorumgecen aksam saclarımı kolestonun cok acık dogal sarısına boyadım uclarım zten acık renki dahada acıldı ama dip kısımlar hep koyu kalıyor ve turuncumsu oluyor onu istedigim sarıya ceviremiyorum yardım edin yaa![]()
Kızlar saçlarım rofleliyken 10 ay önce saçlarımı siyaha boyadım oda aktı bir hayli resimdeki gibi dun acmak istedim ilk resimdeki gibi bakır rengi çıktı ortaya bugunde kuafore gittim açtırma işlemi yaptırdım ve orataya bu renk çıktı turunculuk var ben küllü sarı istiyordum sizce nasıl küllü sarı yapabilirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.