- Konu Sahibi GaydiriGubbakCemile
kızlar yaa dün akşam kuaföre gittim.. birkaç gün önce saçlarımı çikolata-kahve boyamıştım ama saç diplerim hafif kızılımsaı saç uçlarım ise daha bir koyu olmuştu.. Kuaförden istediğim renk işte buydu 

önce saçlarım çok koyu olduğu için açıldı.. çiğ sarısı birşey oldu.. sonra kumrala boyandı.. şuanki hali böylee Eki Görüntüle 301401
 Eki Görüntüle 301401

resimdeki hatuna yakışmış ama bende iğrenç durduu.. çakma rus gacılara benzedim diplerim daha bir sarı uçlar resimdeki renge daha uyuyor.. iğrenç iğrenç iğrençççç
 diplerim daha bir sarı uçlar resimdeki renge daha uyuyor.. iğrenç iğrenç iğrençççç 
şimdi ben saçımı ilk resimdeki gibi istiyorum.. bu akşam kuaförün yolunu tutcam yine bu şekilde gezmem imkansız bu renk tam olarak hangi renk oluyor yardım edin banaa
 bu renk tam olarak hangi renk oluyor yardım edin banaa 

önce saçlarım çok koyu olduğu için açıldı.. çiğ sarısı birşey oldu.. sonra kumrala boyandı.. şuanki hali böylee
 Eki Görüntüle 301401
 Eki Görüntüle 301401
 resimdeki hatuna yakışmış ama bende iğrenç durduu.. çakma rus gacılara benzedim
 diplerim daha bir sarı uçlar resimdeki renge daha uyuyor.. iğrenç iğrenç iğrençççç
 diplerim daha bir sarı uçlar resimdeki renge daha uyuyor.. iğrenç iğrenç iğrençççç şimdi ben saçımı ilk resimdeki gibi istiyorum.. bu akşam kuaförün yolunu tutcam yine bu şekilde gezmem imkansız

Son düzenleme: 

güle güle kullan tatlım
 güle güle kullan tatlım