Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzamıyor yardım lütfen

canim iki üc günde bir yapiyordum ben gecen yil simdi turplu suyum var bide yarim saat bekletiyodum

bence her gece yatmadan ısırgan çayı iç
her sabah yumurta ye
içten besle yani kan yolu ile

ah ah aynı dert.. derttasım benm .. bnm saclar bi yere geldikten sonra uzamıyo nedense ... 1 yıldır 43 cm uzatamadm bi trlü smdi sarımsağı deniyorum eğer bi yardımı olursa sana yazarm nasıl yapıcağını falan ama zannetmiorm :gitme:

ah ah aynı dert.. derttasım benm .. bnm saclar bi yere geldikten sonra uzamıyo nedense ... 1 yıldır 43 cm uzatamadm bi trlü smdi sarımsağı deniyorum eğer bi yardımı olursa sana yazarm nasıl yapıcağını falan ama zannetmiorm :gitme:

cm aktardan karısımlı bir yag aldım ben yaglarla birlikte ısırgan cayıda icelim suan saclarımı boyamıyorum bir ayı gecti zar zor bir cm oldu sanırım buarada aldıgım yagın icinde saf zeytinyagı,badem yagı,menekse yagı,gül yagı,defne yagı,bugday yagı,yılan yagı,ceviz yagı, susam yagı ve papatya yagı bulunuyor.

arkadaşlar sadece uzatabilen bir ot var adı..ENTELE OTU ..bunu aktarlarda bulailirsiniz biraz pahalı ama değer zaten kiloyla falan almaya gerek yok iki bardak suyla kaynatıp demlendiriyosunuz içine bikaç damla badem yağı koyup saçınıza püskürterek her akşam uygulayın çabuk uzadığını göreceksiniz....

merhablar benimde kendimi bildim bileli sçlarım uzamıyor önceden bu gibi forum sitelerinden çözümler arıyordum herkezin dedğini yapıyordum hata yaptığımı anladım ve şimdi kullandığım mucize tarifleri sizle paylaşmak derdinize çare bulmak istedim deneyip denememek size kalmış. şimdiden kolay gelsin başarılar :)
ilk önce kesinlikle doğum kontrol hapını ezip şampuanınıza katmayı denemeyin! şiddetle tavsiye edenlere inanmayın. ben 3 ay boyunca kullandım kuzenimle beraber ve bıraktığınızda saçlarınız kuru ve kırık kırık oluyor şimdi saçlarımdan çok memnunum. haftada 2 kere gece yatmadan önce saçlarımı ıslatıcak kadar argan yağını saçlarıma sürüyorum. ve ertesi günü uyandığımda saçlarımı yıkıyorum elidor yeşil kutu yani saçları uzatan şampuan kullanıyorum içine çam terebenti esansı döktüm sakın hepsini dökmeyin faydasını görmeezsiniz. 3 kapak dökmeniz kafii olucaktır. haftada 2 defa argan yağı ve haftada bir defa şu karışımı uyguluyorum. bir fincan kadar sütü bir paket kabartma tozuyla karıştırıyorm bir kaşık çam terebenti esansı ve bir kaşık argan yağı döküyorum 15 dkka falan bekletiyorum içine 2 3 damla limonda sıkabilirsiniz. saçıma sürüp 1 saat bekletip yıkıyorum ölee çok uğraşıyorsunuz pahalı şeyler demeyin ben açıkçası bimden alıyorum argan yağını ve çam terebenti esansını. kabartma tozu limon süt evlerimizde hep bulunuyor zaten. ben zararını görmedim ama kesinlikle haftada 2 defa argan yağını kullanmanızı tavsiye ediyorum. sağlıklı saçlara kavuştum ve normaldde saçlarım yok denicek kadar az ve ince telli. artık sağlıklı gür saçlara sahibim ve gözle görünücek kadar uzadı etrafımdakilerde bunnun farkında çok şükür :) sağlıklı saçlara kavuşmanız dileğiyleee <3

Back
X