Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım uzamıyor

alex76

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
69
27
288
İstanbul
Kızlar saçım çok yavaş uzuyor 2 ay önce kestirdim çok kırıklarım olduğu için 5 aya kadar evleneceğim ve saçım uzun olsun istiyorum ne yapabilirim tavsiyeniz var mı

Kızlar saçım çok yavaş uzuyor 2 ay önce kestirdim çok kırıklarım olduğu için 5 aya kadar evleneceğim ve saçım uzun olsun istiyorum ne yapabilirim tavsiyeniz var mı
Mutluluklar dilerim şimdiden Değerlerinize baktırın takviye alın ne eksik ise. Bide badem yağı ve Hindistan cevizi yağı

Dahiliyeye git vitamin değerlerine baktır öncelikle.
D vitamini demir b12 çinko bunlar önemli.
D vitamini ve omega 3 kullan mutlaka.
Demir ve çinko eksikse kullan.
Onun dışında hc care serum öneriyorlardı.
Bir de bu sitede gördüm sinameki biberiye vs bitkilerin suyunu kullanıyorlar.

Kendi yaptigim şeyleri yazayım dengeli beslenmek keratin bakımı herşeyi kafaya takmamak saçları ıslakken taramamak fön ve elektrikli hicbirseyi kullanmamak maşa dahil toka neredeyse hiç takmamak bide arada patatesi rendeleyip suyunu saç diplerine masaj yapıyorum benim saçlar kirilmiyor neredeyse uçlarını hiç kestirmiyorum çok uzadı hatta .Tabi açıcı vs den uzak duruyorum .Uygun şampuan ve çok az saç kremi .Şampuanida saç tepesine değil ıslak uçlardan kullanın kafaya direkt ortadan sürmeyin .Benim bu kadar yaptığım.

5 aya seni hiçbir şey kurtarmaz max 5 cm ya uzar ya uzamaz kaynak yaptır ya da düğünde çıt çıt taktır

10-12 cm uzasa yeter aslında göğsümün ortasında şu an
Kaynak yaptırıp geçin bu zamana kadar uzamamış işte sizin düzen oturtup uzaması vs derken 5 aya olmicak o belli kuaförle konuşun maddi kısmını en azından halledersiniz 5 aya

Simdi kisa sac kullaniyorum ama eskiden yaptigin bir yontemi anlatayim, zeytingyagini yakmayacak kadar isitip saca masaj yaparak maske yapip, 1-2 saat sonra yikamak. Haftada 1-2 yaparsaniz saclariniz cok guzel uzar ama butun banyo batiyor maalesef, temizlemek cok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…