Saç Uzatma Yöntemleri saçlarım uzamıyor :(

atillale

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
100
138
18
31
merhaba arkadaşlar ne yaparsam yapıyım saçlarım uzamıyor nerdeyse bütün saç bakım kürlerini denedim fakat hiçbir etki görmedim. önerebileceğiniz formül var mı ?

merhaba arkadaşlar ne yaparsam yapıyım saçlarım uzamıyor nerdeyse bütün saç bakım kürlerini denedim fakat hiçbir etki görmedim. önerebileceğiniz formül var mı ?
Canım benim konum; saçlarımı uzatıyorum ( fotoğraflı ) bir incele, benimd ilk başlarda uzamıyor sanıyordum ama kendim kestim kestim kuaförlere düzelttirdim bugünde öyle yaptım uzadıkça kestirdim. Çünkü uçlarımda yanık vardı. Artık organicum şampuan ve saç maskesi bademde yıkadıktan sonra sirkeyle duruluyorum saçımı. Priorin haptan çok memnunum. Biotinden memnun kalmadım. Haftada 2 kere falanda Hindistan cevizi yağı sürücem. Bu sıra o kadar çok uzadı ki hep gidip kestirdim kuaföre yanık kısımları

Bende neler neler kullandım konuma bakarsan görürsün şimdi bu aldığım şampuan sülfatsız parabensiz maske de öyle hidrosollü ve organik bi şampuan

Canım benim konum; saçlarımı uzatıyorum ( fotoğraflı ) bir incele, benimd ilk başlarda uzamıyor sanıyordum ama kendim kestim kestim kuaförlere düzelttirdim bugünde öyle yaptım uzadıkça kestirdim. Çünkü uçlarımda yanık vardı. Artık organicum şampuan ve saç maskesi bademde yıkadıktan sonra sirkeyle duruluyorum saçımı. Priorin haptan çok memnunum. Biotinden memnun kalmadım. Haftada 2 kere falanda Hindistan cevizi yağı sürücem. Bu sıra o kadar çok uzadı ki hep gidip kestirdim kuaföre yanık kısımları
canım priorin hapı nedir ?

Merhaba canım. Ben biyoloğum. Tahlillerinde herhangi bir sorun yoksa ve eğer herşeyi denediğini düşünüyorsan; o zaman yapacak birşey yok canım genetiktir :cool:.
Herkesin nasıl ki boyu, kaşı, gözü farklıysa saçın max. uzama boyu da farklıdır. Şöyle söyleyeyim canım; mesela boy uzunluğun genetik kodunda 1,60 ise ne kadar sağlıklı beslenirsen beslen, ne kadar spor yaparsan yap (basketbol vs.) çevresel faktör dediğimiz etkenlerle en fazla birkaç santim daha uzayabilirsin (belki 1,65 en fazla), ama daha fazlası mümkün değil (yani ne yaparsan yap asla 1,75 - 1,80 olamazsın). Saç da aynı şekilde canım; bazı insanların saçı ne yaparsa yapsın en fazla sırtına kadar uzayabilir, ama bazılarının saçı hiç birşey yapmasa bile bıraksan ayak bileğine kadar uzar :KK28:.

Son düzenleme:
Back
X