- 23 Mayıs 2014
- 295
- 101
- 48
- Konu Sahibi smile_5050
-
Oncelikle konumun lutfen tasinmamaasini rica ediyorum cok kotuyum ben yazin saclarima perma yaptirdim ince perma niyetim farkli olmaktii o gun. Kuafor zor bi sac sekli ama sana yakisir dedi saclarimin ciddi anlamda dokulecegni dememisti neyse saclarimi gorunce inanamadim resmen papaz kactiya dondum esimdw inanamadi ve bbegenmedi sonra sicakta kullanamadim duzlesie bwlki diye duzlestirici kullandi iyice mahvoldu. Kulak hizamdan sacimi kestirdim ama nafilee saclarim felaket dokuluyorr kestirsem komple kesim olmadan gitmiyo aklimdaki sacimi iyice kestirmek yani 10 cm falan kalcak wekildee ve uzayana kadar bone takmak zaten kis gunu nereye gidcem ama kuafor bu dedigim sekil kesermi esim istemiyo ama mecburum cok bunaldim sacim tifrik tiftik siZce ne yapmaliyimm kuafor keser degilmi kisa falan
Bilgilerin icin cok saoll sac kestirmek ickn engelim yok yani yuzum kafam hersy musait ama galiba vazgectim cunku risk alamic sanirim aralikta fln sinav var illaki disqri cikiliyoo milletin tuhaf bakmasini istemiyorum kis geldi artik pek kiruma derdi olmaz bepanthen surerim yada sc kopugu varmis inu denicem en gec yaza bu sactan kirtulms oluum cunku uzadikca temizleticemmaalesef ki her kuaför kaliteli malzeme kullanmıyor bazısı işlem çabuk olsun diye kımyasalı çok kullanabiliyor (röflede açıcıyı cok koymak vvs gibi)kendi kuaförüm şehir değiştirdiğinde farklı kuaför denemek zorunda kaldığımda dökülme sorunuyla bende karşılaşmıştım.Saçımın ön ivmesinde özellikle sinirlerim bozulmuştu.öncelikle kafana cok takma takarsan daha çok dökülür. haftada bir gün kemik iliği bakımı yap.Tanıdık nazın geçen kasap bulursan iliği ayıklayıp veriyor market vs olursa kemık olarak veriyor o zaman düdüklüde haşlayıp iliği kendin çıkarıyorsun.çıkarttığın iliği ince kevgirden geçiriyosun ezerek,pıhtılı bir hal alıyor kaliteli bir zeytinyağı ile karıştır sür strec fılm sar kurutma makınesıyle ısıt sogumadan eşarp bağla, ben 2 saat bekleyip yıkıyordum.5 gün sonra bepanthene evigen kapsül ve bademyağı karışımı bakımı yapıyordum.Birde aktardan aldığın ısırganı kaynatıp soguyunca fısfısa koyup sık (hergun yenıdn demle ) (bu sacı kurutuyor ama aklında olsun dökülmeye iyi geliyor)bakımlar dökülmene iyi geliyor özellikle ilikli olan ve saçı çabuk uzatıyor uzadıkca o püskül olan kısımları keserek alttan gelen sağlıklı saçını kullanırsın.Biraz uğraştırıyor ama toparlıyor İşallah düzelir kısa saça gelince bence risk alma kısacık sacı kullanabılmek için öncelikle kafa seklının guzel yuzununmınyon olması gerekır cok nadır hanıma yakısır eşininde 10 cmlık sactan hoslanacagını sanmam sabret bakım yap uzat uzadıkca uclardan temızlet derım
Sakin yaptirma o islemi yaparken sacina bisuru kimyasal madde suruyo oda saci dokuyor en dogal kendi sacimiz simdi bu duzlestiricilerin sekil veren taraklisi var ondan al kalin perma yapiliyo hosuna gitmesse bozuverirsin sonra bnim gobi psman olma uste giden paralarimda cabasiiben de kalın perma yaptırmayı düşünüyordum...
yaptırmasam mı ki
Sakin yaptirma o islemi yaparken sacina bisuru kimyasal madde suruyo oda saci dokuyor en dogal kendi sacimiz simdi bu duzlestiricilerin sekil veren taraklisi var ondan al kalin perma yapiliyo hosuna gitmesse bozuverirsin sonra bnim gobi psman olma uste giden paralarimda cabasii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?