Saçlarım yaglandiginda daha güzel :D

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Kizlar saclarimi yikadigimda kurutma makinesiyle ya da normal kurudugunda elektrikleniyor kabariyor. Ne yapabilirim ? Bir de cilt bakımı vs tarzında bjr şey önerir misiniz burda öyle bir başlık var mı?

Aynen ya mis gibiyken fönlü de olsa kabarıyor. Kirlenip sönünce güzel. :D şöyle temizken havasını aldıracak bir şey olmalı. saçı seyrek olanlara özeniyorum. Hep fönlü gibi. Benimse aşağı doğru genişliyor böyle çan gibi.

Kizlar saclarimi yikadigimda kurutma makinesiyle ya da normal kurudugunda elektrikleniyor kabariyor. Ne yapabilirim ? Bir de cilt bakımı vs tarzında bjr şey önerir misiniz burda öyle bir başlık var mı?

Dün bir konuda daha yazdım. Nemini kaybetmiş saç kabarır, elektriklenir. Nemi geri kazandırmanız lazım saçınıza.

Fön makinası, şekillendirici ürünler kullanmayın. Doğal yağlarla (hindistancevizi, badem vs.) şekillendirin. Haftada bir gün mutlaka yağlarla maske yapın, iki saat saçınızda dursun. Saf keratin alın aktardan, onunla maske yapın yine haftada bir. Market şampuanları saça çok zarar veriyor. Bulabilir ya da alabilirseniz doğal şampuanlara yönelin. Sülfat sls içermeyen ürünler kullanmaya çalışın. Saçınızda çok köpüren her şeyden uzak durun.

Konunun icerigi ile baslik arasindaki baglantiyi aciklayabilir misiniz?

Oo kuru saç en sevdiğim, temizken topuz, balıksırtı filan yapın. Kirlenince salar salar gezersiniz. Seyrek çabuk yağlanan saç daha zor duştan sonraki ilk 12 saat kullandın kullandın sonrasında ne yaparsan yap en iyi ihtimal aşırı jöle müptelasıymışsın gibi gözüküyor.

Kuru şampuan saçdaki yağlı görüntüyü alıyo ama kabartmıyo yıkanmış ama kabarık durmuyo saç
Önerim Sephoralarda satılan batiste orjinal

Cnm loreal paris mucizevi bakım yağı alıp kullanahılırsın.
hem parlaklık hemde yumusaklk verıyor ve elektrıklenmıyor..

Yağlı saça bakamayacak kadar iğrenirim.Şmpuanını değiştir.Ya da kuaförün bilir saç tipini.Ondan fikir almalısın

Nemli saç kabarmaz,nem kazandıran ürünlere yönelin derim. Hindistan cevizi yağı da kullanabilirsin,lifeco öneriliyor genelde. Ben davines şampuan saç kremi kullanıyorum, argan yağı kullanıyorum. Önceden düzleştirirdim kabarık olduğu için ama gerek kalmadı

Bölüm kurallarını okusak, saçla ilgili sorunları ilgili bölüme açsak o kadar bahtiyar olacağım ki.

Back
X