Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saclarim yagli + kotu kokuyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Evet komik oldu değilmi bi önerim olacaktı ama önce bunları bilmem gerekti.sacinin rengini actırıp açık tonlarda yaparsa saçını biraz kurutmuş olacak. yaglanmasini keser diye düşündüm açma işlemi olunca.sonuçta buda bi çözüm hemde farklılık olurdu.benim saçlarım böyle kurudu şimdide yaglanmiyolar çok oynamaktan benimki de başka bi sorun tabii.
yok
Evet komik oldu değilmi bi önerim olacaktı ama önce bunları bilmem gerekti.sacinin rengini actırıp açık tonlarda yaparsa saçını biraz kurutmuş olacak. yaglanmasini keser diye düşündüm açma işlemi olunca.sonuçta buda bi çözüm hemde farklılık olurdu.benim saçlarım böyle kurudu şimdide yaglanmiyolar çok oynamaktan benimki de başka bi sorun tabii.
yok komiklikten değil
bağlantı kurmayı denedim kuramamıştım :)
dediğinde haklılık payın var az çok

bi forumda arap sabunu ile yika yazmislar sakadir heralde :KK66:)
Ben pek oynamam sabah bi toplarim ( 1 yildir agirlastigi icin salmiyorum bile) aksama kadar karismam bozulmasa. Acik renk en fazla cikolata kahvesi olur daha acigi yakismaz bna. Olmadi oyle bi islem yaptircam.
Arap sabununu bilmem ama beyaz sabunla saç rengini akitmak için yıkayanlar var ve saçı kurutuyor biraz

Evet denedim ama krem de kullanmadigim icin cok karman corman oldu saclarim dipleri yagli sacim kece gbi oldu :KK43:
saç kremi kullandığın surece etkisini göremezsin kremler yumuşatır ve daha çok yağlandırır. Ben kullandım otacı yı ve evet çok sertleştiriyordu ki bizim için bu önemli zaten benim de saçlarım yağlı bir günde yıkamam gerekirdi hep ama otacıyı kullandığımda 3 4 güne bile yağlanmadığı oluyordu..

ben tüm hayatım boyunca 6 defa perma yaptırdım..perma extra sorun demek..dibe hiç bir faydası olmaz..uçtaki saçlar gider..kuruduğu için..kestirirsin en fazla sorun devam eder..
O zaman yaptirmam zaten duz saci seviyorum sirf perma suyu iyi gelir dedi bi kuafor. Saf gordu bni zannimca ustune de sana 250 tl olur demisti :)

O zaman yaptirmam zaten duz saci seviyorum sirf perma suyu iyi gelir dedi bi kuafor. Saf gordu bni zannimca ustune de sana 250 tl olur demisti :)
250 tlye bir sene kullanıp saçlarını kestirmek zorunda kalacaktın canım..çok kurutuyor uçları..kabarır bir şeyler sürmezsen..perma bakımı çok zordur..

aa benimde çok yağlı. ben dalin şampuan kullanıyorum baya yağını alıyor.

bir tanıdık saçlarını yikamadiginda bebek pudrasinin, yağı aldığını ve güzel koktugunu söylemişti. bi dene.

cildimde çok yağlı ve sivilceler çıkar. nilera sabun kullanıyorum. faydasını gördüm
Bebek pudrasini denicem ins bnde faydasini gorurum ya :(

Actırıp çok açık kural yapın biraz kurur bidaha da yağlanma problemi olmaz üstünde balyaj ışıltılari süper olur ve bu dertte biter şaka değil ciddiyim
Rengi begenmesem de bi sure idare ederim yeterki kurtulayim sunu ben bi kumral kuafore bi sorayim :))

saç kremi kullandığın surece etkisini göremezsin kremler yumuşatır ve daha çok yağlandırır. Ben kullandım otacı yı ve evet çok sertleştiriyordu ki bizim için bu önemli zaten benim de saçlarım yağlı bir günde yıkamam gerekirdi hep ama otacıyı kullandığımda 3 4 güne bile yağlanmadığı oluyordu..
Krem kullanmiyorum bn hic kullansam herLde bi litre yag cikar. Boya var mi sacinizda ?

250 tlye bir sene kullanıp saçlarını kestirmek zorunda kalacaktın canım..çok kurutuyor uçları..kabarır bir şeyler sürmezsen..perma bakımı çok zordur..
Dedim ya canim perma aslinda sevmiyorum ama artik ne yapsam da kurtulsam derdindeyim dusun bi arkadasa sarilsam ay diyorum kokucak takinti yaptim :(

Evet denedim ama krem de kullanmadigim icin cok karman corman oldu saclarim dipleri yagli sacim kece gbi oldu :KK43:
evet saçlarımda boya da vardı kızıldı o aralar şimdi siyah ama tresanın ısırganlısını kullanıyorum indirimli diye aldım bu otacıya göre daha yumuşak yapıyor. Banyoda keçe gibi ama kuruyunca yumuşuyor onu kullanabilirsin bir de saçlarını asla duzleştirme ısı verme bende aynı dertten muzdaripim yağlanıyor ama ısırganlı şampuanlar iyi geldi bana

Her gün saçınızı yıkarsanız saç derisini aşındırır ve kurutursunuz. Kuruluktan kepek oluşumu başlar. Ve vücut kafayı nemlendirmek için de bol bol yağ üretir. 2-3 gün aralıklarla yıkayın. Saçınızın kokusundan şikayetçiyseniz şampuanınıza birkaç damla lavanta ekleyin. Emin olun ki güzel kokar.

Her gün saçınızı yıkarsanız saç derisini aşındırır ve kurutursunuz. Kuruluktan kepek oluşumu başlar. Ve vücut kafayı nemlendirmek için de bol bol yağ üretir. 2-3 gün aralıklarla yıkayın. Saçınızın kokusundan şikayetçiyseniz şampuanınıza birkaç damla lavanta ekleyin. Emin olun ki güzel kokar.

uzun yıllardır hergün yikiyorum. kurumadi. yikamazsam pis derler o kadar yağlı saçım. ama dalinden sonra en azından aksama kadar idare ediyor.

bu arada uçları kuruyor dalinle. uçlarını kremliyorum.

permayi bende yaptirdim. birsey olmadı. diplerine birşey sürmedim. yağa çözüm olmadı ama.

uzun yıllardır hergün yikiyorum. kurumadi. yikamazsam pis derler o kadar yağlı saçım. ama dalinden sonra en azından aksama kadar idare ediyor.

bu arada uçları kuruyor dalinle. uçlarını kremliyorum.

permayi bende yaptirdim. birsey olmadı. diplerine birşey sürmedim. yağa çözüm olmadı ama.
Hiç doktora gitmeyi düşünmediniz mi? Saçınızda bir sorun olduğunu dair çözüm arayışına girmelisiniz. Her gün yıkamak saç derisini aşındırır. Sağlıklı bir şey değil.

Kükürtlü sabun araştırdım.benim de yağlı saçlarım var ama sizinki kadar değil. Kükürtlü sabundan fayda gören çokmuş.Ben de deneyeceğim. İbrahim Saraçoğlunun lavanta kürünü kestirmiştim gözüme bir de.Ama yok şampuan kullanmak isterseniz medikal şampuanlardan vazgeçmeyin derim.

saçlarınızı 2 defa şampuanlıyorsanız bunu 1'e indirin.günde iki defa saç yıkamak yerine bunu gün aşırı yapın daha sorna 2 günde 1. ilk başta çok zor gelecek ama yağlanma azalacaktır.

tresan ısırganlı sampuanın içine cam telebentin koyarak kullanıyorum ben saclarım cok yaglıydı baya kuruttu sac diplerimi 2 gün yıkamadan dayanır hale geldi deneyebilirsin enazından dogal yöntemler

Back
X