Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım yandı çok kısa kestirmelimiyim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

lavinya91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
40
0
36
Edirne
arkadaşlar mayıs ayında saçlarım oriellden neredeyse tamamen yandı yaklaşık 3 kere kestirdim ve bir sürü bakım yaptım ama ne çare saçlarım kazık gibi
ıslanınca lastik gibi çekiliyor küt kestirmiştim ve yüzümüde yakışmıyo yüzüm oval sayılır buğday tenliyim renkli gözülüyüm sizce saçlarımı çok kısa kestirmelimiyim? elim sürekli saçımda ve bu işkenceden bıktım artık acaba kestirdiğim zaman sadece kısalığına üzülür sonra unuturmuyum çünkü bu yanık saçlar gerçekten çok illet bi durum ne yapmalıyım kestirip kurtulayım mı arkadaşlar ne kadar sürede uzar bide bu model kestirmek istiyorum

tatlim hic kestirme benim aynur diye bi arkadasim vardi masa yapmaktan saci tiftik tiftik oldu. 2 ay sonra gordum saclar piril piril olmus. Nano gold altin serisi diye bir seri var orda keratin bakim enjektorleri var. google yazinca cikiyor. inanilmaz bisey

bende saçımı renk değiştirirken yandı ve kısacık kestirdim çok kötü bir durum alışamadım hata buyüzden eşimle tartıştık erkek çocuğu gibi olmuşsun diyordu bana sürekli çok üzülüyordum :2:

ama benim saçlarım öyle maşadan filan yıpranmadı ki yandı yani orielle kullandı kuaför saçlarım plastik gibi bu enjektörler işe yarıyosa bende yaptırıyım ya yapmadığım şey kalmadı çünkü nasıl biişey ki

canım googla yazdım ama tam bi cevap bulamadım bu enjektör dediğin vucuda mı uygulanıyo biraz bilgi verirsen sevinirim

canım googla yazdım ama tam bi cevap bulamadım bu enjektör dediğin vucuda mı uygulanıyo biraz bilgi verirsen sevinirim

cnm aynur benim amerikada beraber master yaptigim arkadasimdi orada kesfetmistik bu urunu. zaten tavsiye edilen sac urunlerine baslik actim. surdan bakabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...-nano-gold-compleks-keratin-enjektorleri.html

googleda bulmak iztiyorsan dotek kozmetik diye arat orada resmi web sitesinde her turlu bilgi var oralari mutlaka oku!

sadece masayla yanmis saca degil, agarticilardan, oryallerden dolayi yanmis sacada birebir. zaten oradada hangi tip saca uygulanmasi gerektigide yaziyor. Birde vucuda enjekte edilmiyo canim bu enjektorler direk saca uygulaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…