arkadaşlar mayıs ayında saçlarım oriellden neredeyse tamamen yandı yaklaşık 3 kere kestirdim ve bir sürü bakım yaptım ama ne çare saçlarım kazık gibi
ıslanınca lastik gibi çekiliyor küt kestirmiştim ve yüzümüde yakışmıyo yüzüm oval sayılır buğday tenliyim renkli gözülüyüm sizce saçlarımı çok kısa kestirmelimiyim? elim sürekli saçımda ve bu işkenceden bıktım artık acaba kestirdiğim zaman sadece kısalığına üzülür sonra unuturmuyum çünkü bu yanık saçlar gerçekten çok illet bi durum ne yapmalıyım kestirip kurtulayım mı arkadaşlar ne kadar sürede uzar bide bu model kestirmek istiyorum
tatlim hic kestirme benim aynur diye bi arkadasim vardi masa yapmaktan saci tiftik tiftik oldu. 2 ay sonra gordum saclar piril piril olmus. Nano gold altin serisi diye bir seri var orda keratin bakim enjektorleri var. google yazinca cikiyor. inanilmaz bisey
bende saçımı renk değiştirirken yandı ve kısacık kestirdim çok kötü bir durum alışamadım hata buyüzden eşimle tartıştık erkek çocuğu gibi olmuşsun diyordu bana sürekli çok üzülüyordum :2:
tatlim hic kestirme benim aynur diye bi arkadasim vardi masa yapmaktan saci tiftik tiftik oldu. 2 ay sonra gordum saclar piril piril olmus. Nano gold altin serisi diye bir seri var orda keratin bakim enjektorleri var. google yazinca cikiyor. inanilmaz bisey
ama benim saçlarım öyle maşadan filan yıpranmadı ki yandı yani orielle kullandı kuaför saçlarım plastik gibi bu enjektörler işe yarıyosa bende yaptırıyım ya yapmadığım şey kalmadı çünkü nasıl biişey ki
cnm aynur benim amerikada beraber master yaptigim arkadasimdi orada kesfetmistik bu urunu. zaten tavsiye edilen sac urunlerine baslik actim. surdan bakabilirsin.