Doğal Saç Bakım Kürleri saçlarım yandı kızlar lütfen yardım edin:((

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

cannan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
620
23
68
Malatya
dün saçlarımı kahve tonlarında boyatmak için kuaföre gittim. saçlarımı boyattım uç kısımlarına gölge yapalım dedi tamam dedim. yaptırmaz olsaydım. kadayıf gibi oldu saçlarım yandı kopuyo.saçlarım dalgalı kestirsem kısa saçı kullanamam kestirmeden bu saçı kullanamam dünden beri ağlıyorum. adamı şikayet edecem daha önce başına böyle bişe gelen varmı bana yardımcı olurmusunuz:(( ve saçımın uzaması için ne yapabilirm:((

üzülmeyin, saçlarınızı uclarından aldırın, 1-2 yıkamada kendini toplar. benim saçımda röfle, gölge düz boya yani ne ararsanız var. ilk yapıldıgında plastik gibi ve kopuyordu. lorealin; şampuan, saç kremi, bakım maskesi, bakım sonrası serum ve fön koruyucu spreyini kullanıyorum. bunların hepsini uyguladıgımda 2 yıkamada kendini toplamış oluyor.

çok teşekkürler canım. ama adamın boyası kalitesizdi sanırım daha öncede açma boyama yaptırdım hiç böyle bişe olmadı. ben kuaförü şikayet etmek istiyorum.kuaförler odasına şikayet etsem bi sonuç alırmıyım acaba.

bende bundan 4 sene once kuafor kurbanı olmustum kırpık danaya cevirmişti beni

caresizce aktara kosmustum.. yılan yagı ve sirkeli su onermişti

haftada bir gun yılan yagını surup 3 saat bekleyip yıkıodum

sirkeli suyuda banyodan 2 saat once suruodum sonra yıkıodum ole ole toparlamıstı saclarım ama mucize yaratmıo tabi yine de beklemek lazım

Burda bi arkadaşın topiği var sinamekili bi kür..
Dene derim
Geçen sene denedim ben göz görülür değişme oldu çok hızlı uzadı
Üşenmekden yapmıyorum:68: artık
istikrarlı bir şekilde her hafta uygularsan uzuyor.

çok teşekkürler kızlar ağlmaktan gözlerim yanıyo ya kadayıf gibi oldu yıkaken elime geliyo gidip bağırdım paranı vereyim diyo param senin olsun saçımı geri ver dedim.eğer müslümansan hakkımı helal etmiyorum dedim. gel herhafta bakım yapayım diyo o bakımlarda yıpratıyo diye biliyorum.banada sinameki mantıklı geldi. sinemaki kürünü yapacam.umarım işe yarar.

çok teşekkürler kızlar ağlmaktan gözlerim yanıyo ya kadayıf gibi oldu yıkaken elime geliyo gidip bağırdım paranı vereyim diyo param senin olsun saçımı geri ver dedim.eğer müslümansan hakkımı helal etmiyorum dedim. gel herhafta bakım yapayım diyo o bakımlarda yıpratıyo diye biliyorum.banada sinameki mantıklı geldi. sinemaki kürünü yapacam.umarım işe yarar.

ben bu kürü gecen sene 8 hafta yaptım
haftada 1 defa yapıyorsun 3-4 saat beklettim ben sürdüm saçıma jelatinledim(akmasın damlamasın diye) evimin işini yaptım..
8 hafta düzenli kullandım ve gerçekden baya uzadı..
görenler felan hemen anlıyordu saçın uzamış diyolardı belime az kalmıştı..
tabii sonra üşendimm kırıklarını aldırıim dedim malum kuaförlerimize kırık al diyorus yarıya indiriyorlar saolsunlarr
sonra gölge felan attırdım öylee kaldı..
şimdi tekrar başlıcam kışın daha rahat oluyor(ya da bana öyle geliyor bilmiyorum)
Yazın cnm uğraşmak istemedi
düzenli yap sende gözünde görcen ve inanamııcan..
Kuaförde bahs ettim ben saçın güzel felan demişlerdi bende sinamekili bi kür yapıyorum dedim orda oturan bi kadın müşteri tarifi istedi benden..
Yazdı..
dene 8 hafta düzenli gör canımm
rapunzel olalımmmmmm saçlarımızın upuzun olsun
bende sinameki alim başlıcam badem yağım bemixim var..
Kolay gelsin

Son düzenleme:
üzülmeyin !!! 1 yılı aşkın süredir saçım yanmıştı açtırmalardan dolayı ! ilk once koyuya boyadım. sonrada bakımı eksik etmedim ... düzenli yapın ama uclarından ıyı bır kuaförde 3 ayda bir kestirin! amannnnn iyi olsun az derken öze dönduryorlar bu kuaförler..

Back
X