Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı,mahvoldu.Ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi SEVİMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar piorin yada revigen kulln dedi.sizce ne yapıyım??

ben yeni bir şampuan aldım %100 doğal saçları onarıyor hem yağlı saçlar için kuru we normal saçlar için olanı da war. boyadan fönden yıpranan saçları onarmak için kullanılıyor dökülmeyi durduruyor.şampuan 19 ytl kutu da büyük. adı da organicum

ben de çok memnunum o şampuandan.şiddetle tavsiye ederim.
çok güzel ve yumuşacık yapıyor saçları ki benimki boyalı ve işlemden geçmiş.

bende saclarimi yiprandigi icin erkek tirasi yaptim simdi cok pismanimmmmmmmmmmmmmmm
uzamiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :(((((((( offfff offffffffffffffffffffffffffffffff

bugn saç analizi yaptrdımm bn sçalarımı aşırı kuru sanarken dipleri çok yağlı çıktı ve gözenekler tıkalı çıktı kızlar.şmdi napcm bn yhaaa ağlıorum inanın yaa bıktımm

yaa ben bu saç analizi olayına inanmıyorum herkese aynı şeyleri söylüyolar gözenekleriniz tıkalı diyip birsürü ürün satmaya çalışıyorlar :kızgın:

yaa ben bu saç analizi olayına inanmıyorum herkese aynı şeyleri söylüyolar gözenekleriniz tıkalı diyip birsürü ürün satmaya çalışıyorlar :kızgın:

evet cnm çok haklısın.arkdaşlarla kaşm aynı yere bidaha gittik.herkese saçlarınz çok yağlı ve göznkler tıkalı dediler.kızlar bn revigen şampuanı alıcm,yarın sabhda kuaföre gidiorum randevumuda aldım.gidicm saçlarımı adam akıllı kestiricm maalesef:( sonraa şmapuanıda alıcm ve 1 kutu btinceye akdr kullanıcm.saçlarımı 2 günde bi yıkayacağım.ama şöle bi sorum oluck sizce o şampuanı kullanıken banyodan önce maske gibi bakım yapıyım mı.meslea hani kafaya susam yağı sür 1 saat bekle fln dioruss ya öle bişiy.yoqsa direk şampuanı mı kullanıyım??

saç analizi bende yaptırdım banada aynen gözeneklerin tıkalı saç derin yağlı zart zurt dedi revigen önerdi.
almadım saçım hala uzamıyo alsammı acaba bilemiyorum

banada aynısını sölediler.rev,gen önerdii amaa bn alıcm yarın inş.ve 1 kutu kullanıcm bakalım nasıl gelick.zaten şampuan alıcktım ve çamterabntini deniyecktm ama ilk oalrak 1 kutu kullanıyım bakalım dedm nasıl etki edick.

bende saclarimi yiprandigi icin erkek tirasi yaptim simdi cok pismanimmmmmmmmmmmmmmm
uzamiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :KK43:((((((( offfff offffffffffffffffffffffffffffffff
Canım saçların uzaması ayrı bir dert, yıpranması ve yanması ayrı bir dert ama ben likid keratin şampuanı kullanıyorum saçlarım bayağı fark etti. yıpranma için de katkısız keratin serum kullandım o daha da memnun etti, saçımda ıkı sorun da hemen hemen kalmadı.

ya canım yazdıklarını anlamakla güçlük çektim çok kısaltarak yazmışsın.

öncelikle saçlarındaki kırıkları aldır ve bakım yağları uygula. benim uyguladığım
bemiks ampül, bephanthene ampül, evigen ampül (bunları eczaneden alıyorsun)
hint yağı ve badem yağı(bunlarıda aktarlardan bulabilirsin)
bunların hepsini karıştır haftada 2 veya 3 kez saç diplerine uygula masajla beraber. ben akşamdan yapıp saçımı bağlıyorum sabah kalınca yıkıyorum yumuşacık oluyo. umarım seninde işine yarar. ama düzleştiriciye ara ver. bide şampuanına 1 yemek kaşığı bal kat bunuda kk'dan öğrendim ve denedim çok güzel oluyo elektiriklenmiyo saç.

kolay gelsin
. Merhaba. Benimde saçlarımı yaktılar çok çok üzgünüm. Banada bir yol gösterin nolur.benim sorum saça bakımı bir günde kaç defa uygulamam gerekyor.sanki ne kadar çok yaparsam o derece cabuk düzelir diye düşünüyorum. Belkide kendimi kandıyrum. Lütfen yardım edin. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.

. Merhaba. Benimde saçlarımı yaktılar çok çok üzgünüm. Banada bir yol gösterin nolur.benim sorum saça bakımı bir günde kaç defa uygulamam gerekyor.sanki ne kadar çok yaparsam o derece cabuk düzelir diye düşünüyorum. Belkide kendimi kandıyrum. Lütfen yardım edin. Şimdiden çok çok teşekkür ederim.
Merhaba geçmiş olsun çok yaparsanız saçlarınız yorulur ve bu sefer tam tersi olur herşeyin azı ve fazlası zararlıdır benimde saçlarım yandı ve döküldü haftada bir gün aynı günlerde yağ ile bakım yaptım sizde öyle yapın ve saç kurutma makinesi dahil bütün ısı işlemlerinden kaçın

Merhaba geçmiş olsun çok yaparsanız saçlarınız yorulur ve bu sefer tam tersi olur herşeyin azı ve fazlası zararlıdır benimde saçlarım yandı ve döküldü haftada bir gün aynı günlerde yağ ile bakım yaptım sizde öyle yapın ve saç kurutma makinesi dahil bütün ısı işlemlerinden kaçın

Merhaba. Teşekkür ederim cevabınız için. Bir sorum daha olucak bayanlar. Bakım yapmaya başladım bende ama her gün aynı bakımı mı yoksa her gün yeni bir bakımmı yapmalıyım. Araştırdım ben bu konu üzerinde kesin bir yazı bulamadım. Çoğulukkla bir bakımı haftadada en fazla üç gün yapılması gerekiyor deniyor

Back
X