Öncelikle yanitin için teşekkür ederim :) Evet ilk hatam boyamayı evde yapmak oldu ama hiç bilmiyordum olur sanıyordum, 10-12 günde de dipten kendi saçım görünüyordu hafifte olsa ama ben dayanamıyordum bu görüntüye en gec 20 gün olunca dip boya yapıyordum renk farkı oluyordu sonraki aya, bu sefer hepten boyuyordum. Dediğiniz gibi bu tarz renkler evde yapmaya gelmiyor, profesyonele gitmek gerekiyor.
Saçlarımı ombre yaptıklarında da ilk bir hafta rengi küllüydü baya, sonra küllü renk aktı alttan saman sarısı gibi bı renk çıktı. Evet saçlarımı mavi bı tozla açmışlardı ki büyük ihtimalle açmayı bile beceremediler ve yandı
kuaförü de çok iyi secmek gerekiyor gerçekten.
Ben buradan şunu çıkardım, saç boyanacaksa gerçekten profesyonel insanlara gitmek lazım,bakımı aksatmamak,bilinçli uygulamalar yapmak lazım. Sizin çok uzun yıllar olmuş demekki gerçekten bilinçli bir şekilde işlem yapiyorsunuz,yoksa şimdiye çoktan benimki gibi olurdu
aslında konuyu açma sebebim benim yaşadığımı başkalarının da yaşamasını istememem. Gideceğiniz kuaförü çok iyi araştırın,bı rengi evde yapmadan önce 2 kere düşünün çünkü evde her renk olmuyor ve yapıyorsanız da bakımı bırakmayın.
İnşallah ben de en yakın zamanda toparlarım durumu. Şuan bakım yapıyorum, keratin denemedim onu da deniycem inşallah.