Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saclarim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bla bla bla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
5
0
1
36
25 yasinda bekarim ve 4 yildir saclarim dokuluyor :'( bir bayan icin en kotu seylerden bir tanesidir bu durum.. o kadar gurken arda kalan kedi kılı gibi bir tutam sac yapmadigim sey kalmadi daha ne yapabilirim artik sadece dua ediyorum insanlarin saclarina imrenmek artik beni o kadar yoruyor uzuyor ki.. sacimi taramaya korkuyorum bana oneride bulunun lutfen doktor ismi verin..

birde gelip demezler mi saçlarına ne oldu.. daha sinir bozucu bir şey yok bence! Sana ne diyesim geliyo her seferinde.. sanki ben görmüyorum döküldüğünü

buna engel olamıyorsun ki insanlar düşündüğünü pat diye söylemek zorundaymıs gibi.. özellikle kuaförler.. saçların çok dökülmüş düzleştirici mi kullanıyorsun yanların çok cansız. küçük tüğler var.. hiç bir şey yok değerlerime baktırdım sadece b12 eksikliği vardı onun içinde doktor takviye verdi.. 1 yıl kadar eskisi gibi dökülmüyordu ta ki bu yaza kadar yine birden bire dökülmeye başladı bende gittim kısacık kestirdim saçlarıımı.. istemeye istemeye ve ağlayarak

öncelikle bir cildiye uzmanına gidip kan değerlerine baktırmalısın... günde 1 avuç aç karnına çekirdekli siyah kuru üzüm tüket... kan yapıcıdır... her duştan sonra saçlarını kuruttuktan hemen sonra 5 dk kadar parmak uçlarınla kafa derine masaj yap tüm bölgeye... bu masaj kan akışını artırarak saç kökerini besleyecek ve hemen dökülme duracaktır... ama sakın tırnaklarınla masaj yapma, yoksa saç köklerin zedelenir... saçlarına masajı banyodan sonra yap.. sakın saçın kirli ve yağlı iken kafa derine masaj yapma, aksi takdirde daha çok döker.. saçlarını haftada 2 kez yıka... saçlarına ısırgan otu, lavanta, kafanfili,soğanı,sarımsağı hep birlikte kaynatıp saçına uygulayabilirsin.. saçlarını parlatmak ve yumuşatmak için de yarım kase yoğurt ve bir yumurtanın sarısını karıştırıp saç diplerinden köklerine kadar tüm saça uygula ve 1 saat sonra yıka... meyve tüketmeye özen göster ... saç uçlarını da 2 ayda bir 1 cm kadar kestir.. saçlarımız, uçlardan hava alarak köklerden de kan alarak beslenir canm... Sağlıklı gür saçlara sahip olman dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…