- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
evet yoksa taranmıyorSaç kremi kullanıyor musun?
işe giderken mecbur yıkamam gerekiyor zaten şekilde almıyor kabarık olduğu içinsaçlarını her sabah yıkıyo musun?
buda cok zararlı birşey. Neden her sabah yıkıyorsun?
normal bir saçım olsa öyle yaparım da kuaförüm bile çözemiyor çok sık ama çokta dökülüyorHergün yıkanması çok iyi değil bari bir gun şampuan bir gün sadece krem kullan
Ben yıkanırken değil çıktindan sonra durulanmayan kremlerden kullanıyorum yumuşacık oluyorpantene kullaniyorum ben
onlara baktırsam iyi olacak aslında şubatta nişanlım askere gidecek ve fazla görüşemiyoruz da ve birazda sıkıntılar var ondan mı acaba kiSac dokulmesi vitamin eksikligi, kansizlik troid hastaliga baglida dokulebilir. Bence kan tahlili yaptirin hersey guzelse mevsimsel stres yada sacinizi yikadiginiz sampuni degistirin bu tip onlemler almaya calisin
Sen o zaman gene yıkanırken kullan sonra çıkınca nemli saçına panten durulanmayan kremden sür öyle tara saç hem elektriklenmiyor hem güzel duruyornormal bir saçım olsa öyle yaparım da kuaförüm bile çözemiyor çok sık ama çokta dökülüyor
bence siz saçlarınızı kullanmayı bilmiyorsunuz.işe giderken mecbur yıkamam gerekiyor zaten şekilde almıyor kabarık olduğu için
evet pek kullanamıyorum köpük felan kullanıyordum bir ara onu da bıraktım açık bırakmak istiyorum kabarıyor topuz yapıyorum güzel durmuyor hep aynı şekil yapmaktan da sıkıldım biraz değişiklik iyi olacakbence siz saçlarınızı kullanmayı bilmiyorsunuz.
eğer yağlanıryorsa her gün yıkamayın iki günde bir yıkayın. ikinci gün çok yağlanıyorsa topuz tokasıyla güzel ve şık bir topuz yapın zaten saçlarınız kıvırcık oldugu için göze batmaz diye düşünüyorum.
bence saçlarını her gün yıkamaktan vazgeçmelisin cünkü saça her gün su vurmak saçı kurutur. Bu cilt içinde oyledir her gün cildinize sürekli su değdirin nasıl kuruyup çatladıgını görüceksiniz.
Saç uçlrınız fazla sudan kurudugu için birbirine dolanıp karışırıyordur.
saçlarınızı banyodan sonra sürülen kremlerden alın saçınızn ucuna ve ortalarına sürün birazda yıkama zamanlarını azaltın kendine gelecektir. Size bir ürün önebilirim hatta banyodan sonra kullanabilceğiniz.
teşekkür ederim ben bunu bir deneyimSen o zaman gene yıkanırken kullan sonra çıkınca nemli saçına panten durulanmayan kremden sür öyle tara saç hem elektriklenmiyor hem güzel duruyorbu 7 tl bişey denemekten birşey kaybetmezsin
evet pek kullanamıyorum köpük felan kullanıyordum bir ara onu da bıraktım açık bırakmak istiyorum kabarıyor topuz yapıyorum güzel durmuyor hep aynı şekil yapmaktan da sıkıldım biraz değişiklik iyi olacak
ya ben çok beceriksizim varya düz olsa diyorum bende keşkeo zaman örmeyi dene :)
kız bende de hiç saç yok valla keşke senin saçların bende olsaydı :))
bak neler yapardm saçıma haha :)
Evet stres etkiler kesinlikle. Tahlillerini mutlaka yaptir. Bunlar da bir sorun varsa disardan ne yaparsan yap fayda etmez. En azindan iyi cikarsa distan cozum bulursun ve stres azaltici seylere yonelirsinonlara baktırsam iyi olacak aslında şubatta nişanlım askere gidecek ve fazla görüşemiyoruz da ve birazda sıkıntılar var ondan mı acaba ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?