Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
Kıvırcık ince telli ve yağlı bir saç tipim var. Son 3 aydır her sabah yıkayıp taramama rağmen düğümlenmiş yumaklar halinde dökülüyor. Yıkarken top top elime geliyor. Azalma olmadı ama. Zaten çok sık ve gür bir saçım var ama bu dökülmeler korkutmuyor da değil

Ne yapabilir ?

saçlarını her sabah yıkıyo musun?
buda cok zararlı birşey. Neden her sabah yıkıyorsun?

Hergün yıkanması çok iyi değil bari bir gun şampuan bir gün sadece krem kullan ;)
Ben yıkanırken değil çıktindan sonra durulanmayan kremlerden kullanıyorum yumuşacık oluyor :KK51: pantene kullaniyorum ben

Sac dokulmesi vitamin eksikligi, kansizlik troid hastaliga baglida dokulebilir. Bence kan tahlili yaptirin hersey guzelse mevsimsel stres yada sacinizi yikadiginiz sampuni degistirin bu tip onlemler almaya calisin

saçlarını her sabah yıkıyo musun?
buda cok zararlı birşey. Neden her sabah yıkıyorsun?
işe giderken mecbur yıkamam gerekiyor zaten şekilde almıyor kabarık olduğu için

Hergün yıkanması çok iyi değil bari bir gun şampuan bir gün sadece krem kullan :KK66:
Ben yıkanırken değil çıktindan sonra durulanmayan kremlerden kullanıyorum yumuşacık oluyor :KK51: pantene kullaniyorum ben
normal bir saçım olsa öyle yaparım da kuaförüm bile çözemiyor çok sık ama çokta dökülüyor

Sac dokulmesi vitamin eksikligi, kansizlik troid hastaliga baglida dokulebilir. Bence kan tahlili yaptirin hersey guzelse mevsimsel stres yada sacinizi yikadiginiz sampuni degistirin bu tip onlemler almaya calisin
onlara baktırsam iyi olacak aslında şubatta nişanlım askere gidecek ve fazla görüşemiyoruz da ve birazda sıkıntılar var ondan mı acaba ki

normal bir saçım olsa öyle yaparım da kuaförüm bile çözemiyor çok sık ama çokta dökülüyor
Sen o zaman gene yıkanırken kullan sonra çıkınca nemli saçına panten durulanmayan kremden sür öyle tara saç hem elektriklenmiyor hem güzel duruyor ;) bu 7 tl bişey denemekten birşey kaybetmezsin

Eklentiler

• images (2).webp
    images (2).webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
işe giderken mecbur yıkamam gerekiyor zaten şekilde almıyor kabarık olduğu için
bence siz saçlarınızı kullanmayı bilmiyorsunuz.
eğer yağlanıryorsa her gün yıkamayın iki günde bir yıkayın. ikinci gün çok yağlanıyorsa topuz tokasıyla güzel ve şık bir topuz yapın zaten saçlarınız kıvırcık oldugu için göze batmaz diye düşünüyorum.
bence saçlarını her gün yıkamaktan vazgeçmelisin cünkü saça her gün su vurmak saçı kurutur. Bu cilt içinde oyledir her gün cildinize sürekli su değdirin nasıl kuruyup çatladıgını görüceksiniz.
Saç uçlrınız fazla sudan kurudugu için birbirine dolanıp karışırıyordur.
saçlarınızı banyodan sonra sürülen kremlerden alın saçınızn ucuna ve ortalarına sürün birazda yıkama zamanlarını azaltın kendine gelecektir. Size bir ürün önebilirim hatta banyodan sonra kullanabilceğiniz.

bence siz saçlarınızı kullanmayı bilmiyorsunuz.
eğer yağlanıryorsa her gün yıkamayın iki günde bir yıkayın. ikinci gün çok yağlanıyorsa topuz tokasıyla güzel ve şık bir topuz yapın zaten saçlarınız kıvırcık oldugu için göze batmaz diye düşünüyorum.
bence saçlarını her gün yıkamaktan vazgeçmelisin cünkü saça her gün su vurmak saçı kurutur. Bu cilt içinde oyledir her gün cildinize sürekli su değdirin nasıl kuruyup çatladıgını görüceksiniz.
Saç uçlrınız fazla sudan kurudugu için birbirine dolanıp karışırıyordur.
saçlarınızı banyodan sonra sürülen kremlerden alın saçınızn ucuna ve ortalarına sürün birazda yıkama zamanlarını azaltın kendine gelecektir. Size bir ürün önebilirim hatta banyodan sonra kullanabilceğiniz.
evet pek kullanamıyorum köpük felan kullanıyordum bir ara onu da bıraktım açık bırakmak istiyorum kabarıyor topuz yapıyorum güzel durmuyor hep aynı şekil yapmaktan da sıkıldım biraz değişiklik iyi olacak

Sen o zaman gene yıkanırken kullan sonra çıkınca nemli saçına panten durulanmayan kremden sür öyle tara saç hem elektriklenmiyor hem güzel duruyor :KK66: bu 7 tl bişey denemekten birşey kaybetmezsin
teşekkür ederim ben bunu bir deneyim :KK39:

evet pek kullanamıyorum köpük felan kullanıyordum bir ara onu da bıraktım açık bırakmak istiyorum kabarıyor topuz yapıyorum güzel durmuyor hep aynı şekil yapmaktan da sıkıldım biraz değişiklik iyi olacak

o zaman örmeyi dene :)
kız bende de hiç saç yok valla keşke senin saçların bende olsaydı :))
bak neler yapardm saçıma haha :)

o zaman örmeyi dene :)
kız bende de hiç saç yok valla keşke senin saçların bende olsaydı :))
bak neler yapardm saçıma haha :)
ya ben çok beceriksizim varya düz olsa diyorum bende keşke :-)

Saçını iyi nemlendir oluk oluk dökülen saçlarım için uyguladığım yöntem;
D..e şampuanın içine (benimki nemlendirme özelliği olan ve sana iyi gelen herhangi bir şampuan olabilir) bir paket bemiks bir paket bepanthol ampul ve e vitaminini (birkaç tanesini iğneyle del şampuana akıt) karıştırıyorsun ve banyoda saçını şampuanlarken masajla yavaş yavaş yediriyorsun. Birkaç dakika bekletip durula sonra bakım kremi sür durula ve çık kurut. Islakken tarama fazla yorma saçını. Aaa bir bakmışsın dökülmen durmuş.. :KK76:
(Her yıkamadan önce şampuana karışsın diye şişeyi salla)/birde bunları eczaneden alacaksın eczacıya şampuana katıcam dersen verir ama bepanthol krem değil e vitamini dışında hepsi ampul e vitamini (benim kullandığım en azından) hap şeklinde onu delip şampuana sık.

Hadi geçmiş olsun arada olur böyle. İhtiyaç duydukça uygula bunu.

Son düzenleme:
onlara baktırsam iyi olacak aslında şubatta nişanlım askere gidecek ve fazla görüşemiyoruz da ve birazda sıkıntılar var ondan mı acaba ki
Evet stres etkiler kesinlikle. Tahlillerini mutlaka yaptir. Bunlar da bir sorun varsa disardan ne yaparsan yap fayda etmez. En azindan iyi cikarsa distan cozum bulursun ve stres azaltici seylere yonelirsin

Back
X