Saçlarıma asıgım ama ...

Adyok05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
110
11
28
Saclarm cok guzl ama cok cabuk yaglanıyo ayrıca kepekli ne yapabilirm denemedigim sampuan kalmdı :(( ne öneriyosunuz ?

benimde saclarım gür ve epey uzun.
cok cabuk yaglanıyor. bugün yıkasam yarın aksama yaglanıyor... kepek problemi bende de mevsimsel olur. ilkbaharda ve sonbaharda saç derim soyulur o da kepek yapar. seninki de mevsimselse bir aya kadar geçer. yağlanmaya da bir çözüm aramıyorum ben. sık yağlanması saçı besliyor ve hızla uzuyor... ama yağlanma karşıtı şampuanlar kullanabilirsin belki?

Saclarm cok guzl ama cok cabuk yaglanıyo ayrıca kepekli ne yapabilirm denemedigim sampuan kalmdı :(( ne öneriyosunuz ?

yağlanması bence normal benimde saçlarım cabuk yağlanıo çünküü..kepek için clear kepeğe karsı alın..şampuanı az suyu bol kullanın.vede en son durulama soğuk suyla olursa yağlanma gecikir..

benim de çok yağlıydı, ne yaptım ettim aynı saçla iki gün durdum yıkamadan, önceden hergün yıkardım.

hergün yıkarsan alışır daha da yağlanır, cilt için de aynısı geçerli, mesela sabah akşam değil de sadece akşam yüz yıkama jeliyle yıkıyorum, sabah sadece suyla... neyse...

şampuan olarak ben hacim verici bi şampuan kullanıyorum yağlanmayı da bende en aza indiriyor. Giovanni diye bi marka, gratislerde satılır.

bir de çok sıcak suyla yıkarsan daha çabuk yağlanıyor ve de çok yüksek ısıda kurutursan...

Head and Shoulders kullanıp da kepekten kurtulmayan olmuyor genelde.
Ondan da mı memnun kalmadın? Senin durumun farklıdır belki.
Bir doktora görünmek iyi olabilir.
Saç derinde bir sıkıntı varsa ilaçlarla, kremlerle düzelebilir.

Back
X