Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma bir el atalım,kızıl SARI resimli!

Thoenix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
25
0
36
İstanbul

Konu kapandı......

Eklentiler

• $Görüntü131.webp
    $Görüntü131.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleme:

Kızlar,saçlarım bir yıl boyunca siyahtı,sonra 4 ay kadar boyamadım ve saçlarımı orieli garnier çok açık sarı ile karıştırıp boyadım,20 dk kadar beklettim tabiki kendi saçlarım açıldı,ortalar biraz daha turuncu uçlar ise kızıl oldu,bende koleston perfect 8.11 ile karıştırıp boyadım yoğun küllü kızıllığı alır diye ama sonuç aşağıdaki fotoğraf gibi oldu.
Şimdi ben fotoğrafta diplerdeki kısım gibi olsun istiyorum bütün saçım,ama uçları nasıl o hale getireceğim karar veremedim,kızıllar çok inatçı ve oriel bile ancak bu kadar açabildi.
Bilenler deneyenler lütfen yardımcı olsun. :26:
Eki Görüntüle 175121

baya zor durum valla .inşallah başarırsın ama imkanın varsa iyi bir kuaföre git derim .benim saçlar resmen kızıldı benim kuaför resmen mucize yarattı ben kendime güvenemedim bozulur saçım 3*5 boyayana kadar aynı bedeli kuaförüme vereyim dedim tabii benim yıllardır gittiğim yerdi indirimli yaptı o ayrı bi röfle yaptırmışım ama sorma sanki hiiiç kızıl yoktu saçımda nasıl etti bende anlamadım ama uçlardan başlamak lazım bu durumda boyamaya önce daha iyi sonuç olur sanırım

baya zor durum valla .inşallah başarırsın ama imkanın varsa iyi bir kuaföre git derim .benim saçlar resmen kızıldı benim kuaför resmen mucize yarattı ben kendime güvenemedim bozulur saçım 3*5 boyayana kadar aynı bedeli kuaförüme vereyim dedim tabii benim yıllardır gittiğim yerdi indirimli yaptı o ayrı bi röfle yaptırmışım ama sorma sanki hiiiç kızıl yoktu saçımda nasıl etti bende anlamadım ama uçlardan başlamak lazım bu durumda boyamaya önce daha iyi sonuç olur sanırım

Kuaföre gitmek istemiyorum ama parasından değil,güvenilir bir kuaför yok malesef :45:

Uçlarına ne renk kullanmak lazım şimdi,12.1 gibi çok açık renkler açarmı acaba

bende aynı durumdayım
palette deluxe 7.0 ve 5.5i karıştırdım ama diplerim senden kat kat açılmıştı güzel tuttu hafif kızıllar var aynısını tekrar boyicam o zaman tek renk olucak. sen daha açık renk istediğinden kızılları açmaya çlışıyosun ama bende açık istiyodum ne yapyıysam kıramadım kızılları inş. bişeyler bulursun :44:

canım renk acmak icin palette IL1 blond yoğun renk açıcıyla(içinde oryal var) aç rengini sonra boya bence üstüne tekrardan istediğin renge :)

imkansız diye bişey yoktur,mutlaka vardır yöntemi sen bilmiyorsundur.

Lütfen bişeyler bilenler yardımcı olsun bu durumda olan çok kişi var arkadaşlar.

eğer saçı gözden çıkaracaksan;oryal ve pedirol gibi saça ciddi oranda zarar verecek kimyasallar kullanabilirsin.
bunun tek yolu bu...:34:

Back
X