Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma Işıltılar Geldi :)

er_sev

Baladamın Gelini
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
7.068
1.033
198
36
Kızlar Merhaba

Önceden saçlarımın rengini okadar çok değiştirdim ki artık bıkmış olmamdan ötürü 2,5 senedir kendi rengini (kahve) kullanıyordum.

Geçen kuaföre gittiğimde kuaför birden gel saçlarına ışıltı atalım dedi Bende yok istemiyorum doğal olsun istiyorum boya olsun istemiyorum derken beni sandalyeye oturttu ve çok begenceksin çok doğal durcak sadece küçük ışıltılar atıcam dedi.

Ve sonuç bu ben çok memnun kaldım ufacık bi değişiklik bile yüz simamı yumuşattı

Sanırım boyadan bahsediyor arkadaş.Kuaför saçının bazı yerlerini açmış herhalde =)
Ben de boya dışında başka bir saç ürünü sanmıştım da sevinmiştim başlığı görünce=)

efuli saçların harika olmuş.benimde saçımda boya yok koyu kahve. bende senin gibi ışıltılar attırmak istiyodum da senin saçına atılan tonun bi adı var mı? birde ayıp olmazsa nekadara mal oldu sorabilir miyim?

Boya topiğinde mi sandınız bunu :)

Merhaba canım boyanın rengi nedir bilmiyorum ama sende kuaföre saçının bir iki ton açığı dersen bu sonuca ulaşırsın Bu arada boya atılan yerlerede krepe atıldı canım aklında bulunsun ben boya+maşa+kaşbıyık hepsine 65 tl ödemiştim

iyi günlerde kullan efuli :) bunca işleme fiyatı makul bence bende böyle tarif ederim inş. seninki gibi olur :)) teşekkür ederim yardımın için...

arada bir değişiklik iyi oluyor sanırım bende kestirdim ve ışıltı attırdım bi kaç gün önce ama benim saçlarım siyahtı bir de kahveye boyandı birazdan fotoları atıcam bende güzel olmuş güle güle kullan canımm

çook güzel ya güle güle kullan ben de birçok renk kullandm şmdiye kadar ve sıkıldım şimdi kendi rengimi kullanıyorum koyu kahveye boyalı ben de istiyorum ışıltı ama sorun zemin rengi.Dorelik olsun istemiyorum zemin renginde onun üzerine ışıltı doğal durmuyor... Ben daha doğal bir görünüm için kendi rengimin üzerine uçlara doğru ışıltılar istiyorum. O yüzden kuaförüm yazdan önce yapmayalm yazı geçir gelince yaparız hem dipten de kendi rengin uzar dedi. Şuan çok zor tutuyorum kendimi yaptırmamak içn yaa çok özledim... ne yapmalıyımki sizce şuan rengim koyu kahve ama kendi rengim uzuyor dipten. Eylüle kdr beklesemmi yoksa yaptırsammı??

merhabalar. bende ışıltı attırmak istiyorum ama internette çok fazla bilgi göremedim. saçlarım siyah desem değil;çok çok koyu kahve. hiç işlem görmediği için ışıltı doğru seçim gibi geldi hem ekonomik hem zararsız. nasıl ışıltı atıyorlar bilgi verir misini?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…