- Konu Sahibi Depresifshine
-
Ben bunun şampuanını kullanıyorum.
Saçım iyice yağlandı ve kaşındı.
arı sütlü mü bu?
Bende yazdan bu yana aynısını kullanıyorum ama son 1 aydır kepeklenme yaptı(içinde çamterabentn olduğu halde) suan aynı markanın kepekli saçlar için olanını aldım ve 3 yıkamada tamamen geçti. Sürekli aynı şampuanı kullanmaktan olabilir sanırım saçlar yaz-kış ayrı bakım istiyor :) Sprey olarak gliss kullanıyodum ama bitmek üzere sanırım bunu yada mucizevi yagı alıcam bu sefer :)
of aynen yaa bende bunun siyah olanını kullanıyorum müthiş kokuyo ve hemen vıjt kayıyo tarak süper oluyo yaBnm saçlarım baya işlem gördü röfleydi boyaydı sapsarı saçlarımı koyu renge boyadım aktıkça 4 5 kere daha boyadım sonra açıcıyla açtım üstüne boya fln derken saçlarım çok yıpranmıştı bayadır saçlarım fönlüyken bile parlamıyodu birde haftada iki kere fön bir kerede maşa yaparım ama bunlara ragmen saçım acayip güzel parlıyo (bundan önce açtıgım konularda saçımın resimleri var ) şimdi gelelim asıl ne kullandımda böyle oldu arada sırada nashi argan yağı kullanıyorum Eki Görüntüle 891729 birde bu spreyi kullanıyorum ve şuan promosyonlu satılıyo saç kremi sampuanı ve spreyi paket halinde 10 tlye almış annem :)
bu sprey saçta ağırlaşma yapıyor mu? bir de nasıl kullandığınızı anlatırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?