Saçlarıma Sardım

susangeveze

Soğuk Nevale Kişisi
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
535
474
53
Merhabalar, Şu sıralar saçlarıma sarmış durumdayım.
Öyle ki rengini değiştiriyorum kestiriyorum ve bunu da beğenmiyorum:KK43:
Bir ara bal köpüğü rengine boyatıyordum beğeniyordum ama dip boyası yaptırmaktan sıkıldım:işsiz:
Kendi rengi koyu kestane ona yakın renge boyattım bu seferde sert gösterdi:mad:
Kestirdim beğenemedim, boyadım beğenemedim ben ne istiyorum bilmiyorum :mad:
Şu sıralar ailevi problemler başta olmak üzere birkaç sorun yaşıyorum ondan mı saçlarıma taktım bilmiyorum.
Akıl verecek biri var mı bana ? :KK43:

Tüm bunlardan sonra saçın kaldı mı bari bacım? :KK70:

Yüzünü yerleştirip saç rengi modeli denediğin programlar var. Birinde karar kılıp öyle kal bari. Ya da bir süre dinlensin saçların, dibinden kopar gider valla.
Dökülmeler olsa da hala beni bırakmadılar:nazar:
Karar kılamıyorum işte sorun orada maalesef:olamaz:

Bende sizin gibiydim hatta daha şiddetlisi. 1 ayda 2 defa açtığım zaman oldu. 1 sene içinde 4 defa açıcıyla açmıştım. Her ay farklı bi renge boyuyodum. En son bundan bi 5 6 ay önce ombre yaptırdım 2 ayda bi dip boya yaptırıyorum. Hayatımın en dip günlerini yaşıyorum fakat hiç saçım aklıma bile gelmiyo rengimi bulduğum için. Sizde içinize sinen bi renk bulsanız rahat bırakırsınız emin olun

Bende sizin gibiydim hatta daha şiddetlisi. 1 ayda 2 defa açtığım zaman oldu. 1 sene içinde 4 defa açıcıyla açmıştım. Her ay farklı bi renge boyuyodum. En son bundan bi 5 6 ay önce ombre yaptırdım 2 ayda bi dip boya yaptırıyorum. Hayatımın en dip günlerini yaşıyorum fakat hiç saçım aklıma bile gelmiyo rengimi bulduğum için. Sizde içinize sinen bi renk bulsanız rahat bırakırsınız emin olun
Umarim bulurum, diplerde degilde uclarda drgisiklik yapmak istiyordum. Guzel yorumunuz icin tesekkur ederim:KK200:

Dayak? :P
Biraz dinlendir dibi kendi saç renginde olsun uçlara ombre yaptır sıkıldıkça uç rengi değiştirirsin yoksa saçın kalmycak.

1 -2 dk önce bende saçımı Balıksırtı ördüm bi hevesle :KK39: ayna karşısına geçtim çok yakışmıştır heralde dedim :KK37: oyyyyyyyy o ne çirkin olmuş öyle tövbe tövbe bu kadar mı yakışmaz insana:confused:iyiki kimse yoktu odada hemen bozdum hemennnnnnn kimse görmedi

1 -2 dk önce bende saçımı Balıksırtı ördüm bi hevesle :KK39: ayna karşısına geçtim çok yakışmıştır heralde dedim :KK37: oyyyyyyyy o ne çirkin olmuş öyle tövbe tövbe bu kadar mı yakışmaz insana:confused:iyiki kimse yoktu odada hemen bozdum hemennnnnnn kimse görmedi
Yaa ne sempatik anlatmışsınız. :)))

Aynısıydım ben şimdi ensemde saçlarım doğal rengine döndürmek için bu şekilde kestirdim ya şu yumuşaklık misssss gibi bırak kendi renginde en güzeli o ya

Back
X