Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma Yöntemlerisaçlarıma yokmu yardım eli ..
Peşpeşe boya sonucu sacimi tarıyorum ve hic zorlanma olmadan yavaş taradıgm halde sacım kökten geliyo sürekli göz önündeym saçlarmsız olmaz yardım edin uzatalm birlikte :'(
:/ pespese boya neden ? Bence sacini kestir önce biraz rahatlasin.... Saclar icin camterebentin öneriyorlar daha saglikli uzuyormus ben kendim hic uygulamadim bilgisi olan arkadaslar varsa benide aydinlatsin :)
Normalde uzun zaman ara vermek gerekirken benim kuaförum rengini begenmedimm diye boya akıtma islemi yapti uzerinu 2 hafta icinde 3 kez uygulama yapti sonuc zayıf saclar
Saçlarınızın koptuğunu söylüyorsunuz bu sorunu uzatarak mı çözeceksiniz? Saçın uzun olması değil sağlıklı canlı olması makbuldur. Önce kestirin yıpranmış incelmiş tüm kısımları sonra aktardan beslemeye yönelik badem yağı, argan yağı vb. güçlendiricileri uygulayın. Sağlıklı bi sekilde uzar.