Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımdaki dorelik?

tanya_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2009
16
0
86
36
kızlar dün arkadşımn öve öve bitiremedği kuaföre gittim ve kuaförr maduru oldm :( saclarım kumral bal sarısı gbıydı ben küllü kumral istemiştim ama saolsun dorelii turunculu bi saçım war şuanda kendi saçımı mahvettiği yetmiomuş gbi bide kaynaklrımıda mahvetti :( :( onlar da çiğ bi sarı oldu bide ikisi aynı oldu die benimleinatlaşıo :S şikayet edice bu konudada ne yapğılmasısnı bilen warsa söylerse sewnırım...bu doreliklerden kurtulmak istiyorum ben :( selective 8.03 boya aldım ama boyamaya henüz cesret edemedim napmam lazım fikri olan yardımcı olabılrrmı :( bal köpügü gbi bişi yapayım dedim artık ...koyu bi renk yapmmak ıstemiyorum :( lütfen fikirlerinizi bekliyorum..

şu küllü saçta ne var acaba? hiçbir kuaför yapmak istemiyor,önermiyor
veya yapamıyorlar..anlayan beri gelsin..

küllü saçı beceremiyorlar bence benim arkadaşımda küllü kumral diye boyattı karamel oldu kız

küllü saçı beceremiyorlar bence benim arkadaşımda küllü kumral diye boyattı karamel oldu kız

ayyynen..küllü istedim karamel çıktım..

karamel moda diye,kime yaparsak beğenir hesabına tek tip çıkartıyorlar..
turunculuk vs sorunu da yok nasılsa..

şu küllü saçta ne var acaba? hiçbir kuaför yapmak istemiyor,önermiyor
veya yapamıyorlar..anlayan beri gelsin..

Küllü zor bir renk çünkü + dedikleri gibi kullanışlı da değil bence. Doğal olmuyor mutlaka yeşerme yapıyor. O yüzden benim küllü isteyenlere önerim doğal renklere boyamaları çünkü onlarda da hafif küllülük var gibi yansıma falan. dönmek de çok zor. Mesela benim küllü kaç aydır küllü yapıyorum yeşerme yaptı doreye boyuyorum hala küllü yani uğraşması zor.

kızlar dün arkadşımn öve öve bitiremedği kuaföre gittim ve kuaförr maduru oldm :( saclarım kumral bal sarısı gbıydı ben küllü kumral istemiştim ama saolsun dorelii turunculu bi saçım war şuanda kendi saçımı mahvettiği yetmiomuş gbi bide kaynaklrımıda mahvetti :( :( onlar da çiğ bi sarı oldu bide ikisi aynı oldu die benimleinatlaşıo :S şikayet edice bu konudada ne yapğılmasısnı bilen warsa söylerse sewnırım...bu doreliklerden kurtulmak istiyorum ben :( selective 8.03 boya aldım ama boyamaya henüz cesret edemedim napmam lazım fikri olan yardımcı olabılrrmı :( bal köpügü gbi bişi yapayım dedim artık ...koyu bi renk yapmmak ıstemiyorum :( lütfen fikirlerinizi bekliyorum..

bu arada 8.03 koyu sarı hafif dore yansımalı bir ton olmuyor mu bunu boyarsan şimdiki saçından farksız olur bence

saçının eski ve yeni fotosunu koyabilrsen daha fazla yardımcı olabilirz:34:

resim koymak istedim fakat beceremedim gerçi şu halini resmetmek bile feci bir durum bariz bi turunculuk war sacımda :( 8.03 boyasam dahadamı turuncu olur acaba

Back
X