Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçlarımı actım bakın ne hale geldi❤️
Beğendim evde boyamayla anca böyle olurdu ve turuncu azaltıcı gibi seyler de kullanmadım. Begendım valla kuaförde hem param gidiyordu hemde bin pişman oluyordum hafif kızıl lık turunculuk kaldı onları da 2 3 boyamaya hallederim diye düşünüyorum
Beğendim evde boyamayla anca böyle olurdu ve turuncu azaltıcı gibi seyler de kullanmadım. Begendım valla kuaförde hem param gidiyordu hemde bin pişman oluyordum hafif kızıl lık turunculuk kaldı onları da 2 3 boyamaya hallederim diye düşünüyorum
Acmadan önceki hali en alttaki kızılmsı gibi olan sacım. Sanırım 8.1 11.1 boyamıştım ama bu kadar koyu degısık Bi kızıl oldu sonra actım paletteyle ve 10.01 boyadım cok kötü oldu turuncular kapanmadı ardından 8.1 7.1 ve 9 luk oksidasyonu kullanarak sacma cila yaptım böyle oldu