Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı açtırdım turunculuk var.. yardım ve önerilerinizi bekliyorum

muhendiscs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
4
2
36
35
saçlarımdaki renk esitsizliklerinden dolayı kuaförde bi hafta önce orielle açılıp karamel kahveye boyandı fakat turunculuk ve kizillik oldu. boya tutmadı.. bu saçın kahve ya da kumral daha doğal bi renk olması için önerilerinizi bekliyorum. igora 0.22 nin küllü kumralla kullanıldığını gördüm fakat yeserme olabilir yorumlarini da okudum.bu rengin üstüne tutabilecek bi renk varsa önce görüşlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Eklentiler

• 2016-02-12 19.15.36.webp
    2016-02-12 19.15.36.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 107
saçlarımdaki renk esitsizliklerinden dolayı kuaförde bi hafta önce orielle açılıp karamel kahveye boyandı fakat turunculuk ve kizillik oldu. boya tutmadı.. bu saçın kahve ya da kumral daha doğal bi renk olması için önerilerinizi bekliyorum. igora 0.22 nin küllü kumralla kullanıldığını gördüm fakat yeserme olabilir yorumlarini da okudum.bu rengin üstüne tutabilecek bi renk varsa önce görüşlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Renginiz çok hoş olmuş dediğiniz renge boyarsanız tabiki olur küllü rengide her Zaman bir yeşillik olur

sacınızdakı kızıllardan ilk boyamada kurtulamazsınız zaten yeserme yapması pek mğmkün değil sacınızda . sarı veya acık rklerde küllü kumral bıraz rısklı ama siz sacınızda 7,1 kullanabılırsınız bu renk bıraz koyulyk yapabılır bunu istemıyorsanız 8,1 le karıstırabılırsınız veya kendınız cila yapabililirsin

Canım koyu yerler güzel ama arada ciddi sarımsı renkler var ..bu nasıl boyamış kuaför renk eşitsizliği var.
Senin alacağın boya noktadan sonra 1 olmalı ki turunculuğu alsın küllendirsin ama sacının rengi kahve kızılı gibi siğer kızıllığıda alır küllğ boya..yani sen düzgün bi kuaföre git tüm sacını adam gibi boyat

Back
X