Saçlarımı boyadımmm, ama...

Pişman değilim şimdilik kızlar, çol ta hoşuma gitti aslında. Elbet ilk başta garip geldi ama fena durmuyor hani :27:
En az 1 sene siyahta kalırım, sonra yine bi şekilde açtırırım istersem. 1buçuk sene bakır saçla durdum, bambaşka biley yapayım dedim napiiim ama güzel oldu :37:

Boyadan saçlara belki birşey olmaz, belki saç zarar görmez ama saç boyalarının
içerdiği kimyasallar sadece saçı etkilemiyor hanımlar... Görüntü kısmına çok fazla
takıyoruz ama o kimyasallar saç derisi tarafından emiliyor. Oluşturabilecekleri
etkiler de kısa sürede açığa çıkmıyor. Belki görsel olarak rahatsız ediyor sizi
ama olabildiğince az muhatap olunmalı bence.

Kızlar az önce saçlarımı siyaha boyadım :27:
Profilimdeki fotoğraflarımdan gören olduysa bilir, bakırdı saçlarım.
Şimdiiii bi problem var. Bazı yerler açık kaldı, yani ışıkta belli oluyo bakır kızılımsı renk, bide uçlarımda. Boya alırken yanlışlıkla 50 ml almışım normalde 1 kutu boya 100 ml. Alırken bakmadım da açıkcası. Ondan tam yetmedi saçlarıma.
Yarın sabah gidip bi siyah boya daha alayım diyorum bikez daha üzerinden geçmek için. Bi sakıncası olur mu sizce? Yani çok mu zarar veririm saçlarıma 2 gün üst üste boyarsam? :26:

çok rahatsız oluyorsan boyayabilirsin boya çok yıpratmaz saçı içinde açıcı olmadığından. ben öğrencilik yıllarımda gece aklımıza nereden estiyse bir de nöbetçi eczaneden almıştık topluca saç boyamak için hem de bakırlı bir renkti boyayacağım...
üstler oldu resmen altlar kaldı. sabah dersim var... bandana takıp gitmiştim. sonra iyice kapatıcı bir renk aldım da.. bir zararı olmamıştı bana.. ta bir de 12-13 yıl önce. şimdi boyalar daha kaliteli.

Bende saçlarımı siyaha boyadım mayısta. Şimdi aktı kendi rengimle bütünleşti ama dipler uçlardan bi ton açık.
2 ay sonra yine siyaha boyamayı düşünüyorum. Başka renge dönmesi zor ama başka renk istemiyorum çünkü siyahın ayrı bi asilliği var :16: ama ben çabuk sıkılırım saç renginden diyosan koyu kahve veya koyu kestane alıp boya o zaman

ben bu konuya cevap yazmıştım ama nereye gitti:53:

Back
X