Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı hangi renge boyamalıyım?

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Kızlar bu konunun başlığı burası değil ama burda daha fazla kk kızları var diye yazıyorum :) Değişiklik istiyorum, saçlarımın rengini değiştirmek. Asıl rengi koyu kahve açık siyah gibi. Beyaz tenliyim, koyu kahve gözlerim var. Beyazlar çıkmaya başlayınca kına yaktım 4 senedir ama sıkıldım bu renkten. Boya iyi olur mu? Renk siyah mı kahve tonları mı?

Canım, beyaz tenlisin bal köpüğü rengi güzel gider. Hem beyazlarında varsa açık ton daha iyi en azından beyaz çıktığında direk göze çarpmaz. Zaten hep koyu tonları kullanmışsın. Birde açık tonu dene derim.

ben nasil yeni konu accam? bilmiyorum catliycam ya.saclarla ilgili konu acmak istyorum .lutfen yazin ya anlatin bana delircem ( bence kahve tonlari yap sen beyaz tenlisin hem

Kış geliyor ya siyah ağırlıklı giyinmeyi seviyorum, koyu olsun istedim, ama siyah çok zor olur sonradan renk değişimi diyorlar. Bilemedim. Bal köpüğüne bir bakayım netten yine de

ben nasil yeni konu accam? bilmiyorum catliycam ya.saclarla ilgili konu acmak istyorum .lutfen yazin ya anlatin bana delircem ( bence kahve tonlari yap sen beyaz tenlisin hem

Bir derdim var sayfasının üzerinde yeni konu aç yazıyor oradan açılıyor. Ne ton Kahve bilemiyorum onu da. Hiç boyamadım çünkü. Bir de kınanın üzerine tam rengi çıkar mı ki?

Benim söylediğim saç renkleri bu koyduğum tonlar canım. Zaten siyah tonlar giyiniyorsan harika durur. Direk dikkat çeker. Özellikle Esra Erolun saç rengine bayılıyorum. Beyaz tenlisin sanada harika olacaktır. Birde saçını açtırman gerekebilir. Kuaföre yaptır. yaza kadar kullan dip boyan gelirsede kendin yapabilirsin. O tonlarda boya alıp yaparsın. İlk boyamanı kuaföre yaptırmanda fayda var.

Son düzenleme:

Ay canım benim çok sağol Saçımda kına var inşallah tutar. Esra erolun evet çok güzel. İlk resmi de beğendim ben. Esranın bir ton daha koyusu daha mı iyi olur ki?

olabilir canım, zaten ilk fotodaki bir ton koyusu oluyor. Valla çok hoş olacak bende heyecanlandım. Benim eşim saçlarımı boyamamı istemiyor benim içim gidiyor bu tonlara bende beyaz tenliyim. Bir arkadaşım saç boyatacaktı. Arkadaşımda beyaz tenli, oda bana sormuştu bende Esra erolun bu fotosunu yazıcıdan renkli çıktı aldım. Kuaföre verdik. aynısını yaptı. Harika oldu. Ama sende bir ton koyusunu yaptır. zaten yıkandıkça açılır biraz. o zaman renk tam oturuyor.

Slm bir kuafor olarak bu konuya el atmak istedim:) oncelikle sunu solim sacinda kina varsa o sacin ustune boya olmaz kinadan kurtulana.kadar beklemen gerekiyor yada iclarindan az az kestirmen lazim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…