- 16 Nisan 2009
- 151
- 2
- 316
- Konu Sahibi Kirmiziplakci318
arkadaşlar benim saçlarımın yapısı ince telli ve seyrek. Kazıtmak saç tellerimi kalınlaştırır mı acaba bilmiyorum. daha önce kazıtıp sonuç alanlar var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelim saçmalama ben de saçımın gür olmayışından şikayetçiyimde asla kazıtmak çözüm değil tabiki
canım ama görsen o kadar inceler ki ne yapacağımı bilmiyorum bende, kalınlaştırmak için bi çözümü yokmu bunun![]()
ben saçlarımı kazıtmıştım 4 yıl önce ama farkeden pek bişey yok.saçların dökülmüyo sanıyosun ama minik minik olduğundan döküldüğü anlaşılmıyor.saçlarım ince telliydi hala öyle kalınlaşmaz. bence en mantıklı olan şey dermatolog hep yanlış yapıyoz sağlık bu snuçta.
Benim saçlarım gür fakat ben kısa saçın rahatlığından saçlarımı erkek gibi kısa kestirdim,yakıştığını söyleyenler oldu. Kestirdikten sonra saçlarım daha gür oldu.Sizde kazıtmak yerine kısa kestirebilirsiniz
Canım saçının yapısı bu kazıtsan da sonuç değişmeyecek cesaret edememen iyi olmuş saç kesiminle ancak biraz dolgunluk verebilirsin onun dışında bakım yapabilirsin benimde saçlarım ince telli ve aynı dertten muzdaribiz ben kısa saç kullanıyorum gayet hoş duruyoren iyisi dediğiniz gibi yapmak arkadaşlar teşekkrler yorumlarınız için cesaret edemiyorum zaten![]()
Canım saçının yapısı bu kazıtsan da sonuç değişmeyecek cesaret edememen iyi olmuş saç kesiminle ancak biraz dolgunluk verebilirsin onun dışında bakım yapabilirsin benimde saçlarım ince telli ve aynı dertten muzdaribiz ben kısa saç kullanıyorum gayet hoş duruyor
saol canım önerin için bakalım doktora gidelim o ne dicek :26:
sampuanının ıcıne sarımsak badem yagı cam terebentın yagı bemıks atmanı tavsıye ederım ozellıkle sarımsak saclara cok ıyı gelıyo hem cogaltıyo hemde guclendırıyo sacları![]()
en iyisi dediğiniz gibi yapmak arkadaşlar teşekkrler yorumlarınız için cesaret edemiyorum zaten![]()
:) iyi bakalım senin için hayırlısı olsunsaol canım çok teşekkür ederim önerilerin için son çarem doktora gitmek o da hiç bir türlü kalınlaşmaz derse kabullencez artık ne yapalım![]()
:) iyi bakalım senin için hayırlısı olsun
arkadaşlar benim saçlarımın yapısı ince telli ve seyrek. Kazıtmak saç tellerimi kalınlaştırır mı acaba bilmiyorum. daha önce kazıtıp sonuç alanlar var mı ?
Kazıttım ben saçım yanmıştı bundan 6-7 sene evvel. Hala da ince telli.
ben 2 kere kazittim arkadaslarin dedigi gibi ince tel bizim yapimiz degismez ve degismedi de uzayinca yine eski haline dondu yani hic bir faydasi olmadi canim(