Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımı kazıtmak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Kirmiziplakci318

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
151
2
316
arkadaşlar benim saçlarımın yapısı ince telli ve seyrek. Kazıtmak saç tellerimi kalınlaştırır mı acaba bilmiyorum. daha önce kazıtıp sonuç alanlar var mı ?

canım ama görsen o kadar inceler ki ne yapacağımı bilmiyorum bende, kalınlaştırmak için bi çözümü yokmu bunun :14:

kazıtma işlemini bir kere yapsan hiç bir sonuç alamazsın bence. ancak sürekli yapsan belki. sürekli de bi bayan yapamaz. bence saçına iyi gelecek yağları araştırmalısın. argan ve tatlı badem yağı olabilir. ama kazıtmanı hiç önermem

peki ya kazıtırsan hiç çıkmazsa ? benim akrabam var onunda saçı sorunluydu ama o kendi kopartıyordu hastalıktı onun ki saçını kaç defa kazıttılar ama yine aynı çıktı bir kalınlaşma olmadı . onun yerine saçına bakımlar yapmayı denesen olmaz mı canım

ben saçlarımı kazıtmıştım 4 yıl önce ama farkeden pek bişey yok.saçların dökülmüyo sanıyosun ama minik minik olduğundan döküldüğü anlaşılmıyor.saçlarım ince telliydi hala öyle kalınlaşmaz. bence en mantıklı olan şey dermatolog hep yanlış yapıyoz sağlık bu snuçta.

Benim saçlarım gür fakat ben kısa saçın rahatlığından saçlarımı erkek gibi kısa kestirdim,yakıştığını söyleyenler oldu. Kestirdikten sonra saçlarım daha gür oldu.Sizde kazıtmak yerine kısa kestirebilirsiniz

ben saçlarımı kazıtmıştım 4 yıl önce ama farkeden pek bişey yok.saçların dökülmüyo sanıyosun ama minik minik olduğundan döküldüğü anlaşılmıyor.saçlarım ince telliydi hala öyle kalınlaşmaz. bence en mantıklı olan şey dermatolog hep yanlış yapıyoz sağlık bu snuçta.

aynen canım bende vazgeçtim kazıtmaktan cildiyeden randevu aldım haftaya gidicem bakalım o ne dicek :44:

en iyisi dediğiniz gibi yapmak arkadaşlar teşekkrler yorumlarınız için cesaret edemiyorum zaten :25:
Canım saçının yapısı bu kazıtsan da sonuç değişmeyecek cesaret edememen iyi olmuş saç kesiminle ancak biraz dolgunluk verebilirsin onun dışında bakım yapabilirsin benimde saçlarım ince telli ve aynı dertten muzdaribiz ben kısa saç kullanıyorum gayet hoş duruyor

Canım saçının yapısı bu kazıtsan da sonuç değişmeyecek cesaret edememen iyi olmuş saç kesiminle ancak biraz dolgunluk verebilirsin onun dışında bakım yapabilirsin benimde saçlarım ince telli ve aynı dertten muzdaribiz ben kısa saç kullanıyorum gayet hoş duruyor

saol canım çok teşekkür ederim önerilerin için son çarem doktora gitmek o da hiç bir türlü kalınlaşmaz derse kabullencez artık ne yapalım :31:

saol canım önerin için bakalım doktora gidelim o ne dicek :26:

sampuanının ıcıne sarımsak badem yagı cam terebentın yagı bemıks atmanı tavsıye ederım ozellıkle sarımsak saclara cok ıyı gelıyo hem cogaltıyo hemde guclendırıyo sacları:34:

Back
X