Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirmek istiyorum.Bi' bakar mısınız?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sheggy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2012
2.213
1
116
Çorum
Merhaba kızlar ben saçımı sen son 23 Nisan'da kestirdim.Kestirdiğim yer Çorum'da Kuaför Mustafa'ydı.
Buyrun şimdiki saçıma bi bakar mısınız?
$Fotoğraf0262.webp $Fotoğraf0264.webp

Aslında uçlarından 2 parmak aldırmak istiyorum ama,başka modeller de denemek istyorum,bu model nasıl sizce.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Modellerde önerirseniz sevinirim.
$images.webp

Merhaba kızlar ben saçımı sen son 23 Nisan'da kestirdim.Kestirdiğim yer Çorum'da Kuaför Mustafa'ydı.
Buyrun şimdiki saçıma bi bakar mısınız?
Eki Görüntüle 464865 Eki Görüntüle 464866

Aslında uçlarından 2 parmak aldırmak istiyorum ama,başka modeller de denemek istyorum,bu model nasıl sizce.Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.Modellerde önerirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 464864

:1:koyduğun model ile şimdiki saçın arasında boyolarak pek fark yok gibi,bence daha kısa bir model deneyebilirsin cnm:1::1:

mesala bunlar gibi;

$bob2.webp $bob1.webp

:1:eğer daha kısa düşünürsen buda olabilir:1:

$bob3.webp

:1:şimdiden hayırlı olsun cnm:1:

Valla teşekkür ederim ama çok kısa istemiyorum,öyle kestirisem yüzüm ortaya çıkar zaten yüzüm şişman gibi duruyo gıcık oluyorum...:52:

o zaman sadece kırıklarını al dersin kuaföre zaten o 1 - 2 cm kesecektir ama saçlarımın uçunu incelt dersin jiletle falan o zaman istediğin modele benzer saçın tahminimce

:1:koyduğun model ile şimdiki saçın arasında boyolarak pek fark yok gibi,bence daha kısa bir model deneyebilirsin cnm:1::1:

mesala bunlar gibi;

Eki Görüntüle 464921 Eki Görüntüle 464920

Eki Görüntüle 464923

Katlı kesim yaparsam hiç yapamam yani,katlı kesim sevmiyorum.Pazartesi gitcem.Karar vermem lazım

:1:cnm o zaman sen 2-3 kısalacak şekilde düz bir kesim istiyorsun heraldee,yanlış mıyım?:1:ama gene sen bilirsin:1:

o zaman sadece kırıklarını al dersin kuaföre zaten o 1 - 2 cm kesecektir ama saçlarımın uçunu incelt dersin jiletle falan o zaman istediğin modele benzer saçın tahminimce

Teşekkür ederim,parisin o fotsunu götürücem yakışır mı diğcem olmazsa uçlarından alıdırıcam.
İyi fikir,teşekkürler.

Teşekkür ederim,parisin o fotsunu götürücem yakışır mı diğcem olmazsa uçlarından alıdırıcam.
İyi fikir,teşekkürler.

.............................................................................................................

mesala bunlar gibi;

Eki Görüntüle 464921 Eki Görüntüle 464920

Eki Görüntüle 464923

Katlı kesim yaparsam hiç yapamam yani,katlı kesim sevmiyorum.Pazartesi gitcem.Karar vermem lazım

Evet evet,düz kesim bana yeterli,katlı kesim sevmiyorum.

:1:iyi cnm sen kararını vermişsin hayırlı olsun:1:kesim sonrası saçlarını görmek isterizz:1:

Teşekkür ederim,tabii fotoğraf çekerim.Yüzümü kapatmam.:D

Back
X