Saç Kesim Şekilleri Saçlarımı kestirsem mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

CathyEarnshaw

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.054
841
683
Kızlar,bir türlü karar veremedim.Saçlarım ince telli ve düz şimdi omuz hizamdalar.yalnız durumları çok feci.Uçlar sapsarı ortası kuaförün yaptığı güya dip boyası biraz daha koyu bir sarı ,dipler de beş parmak kadar kendi saçım.Aslında kendi saç rengime dönmek istiyorum,beyazlar düşmeden.bir yandanda uzayan saçıma acıyorum.Saçlarım felaket durumda aslında bembeyaz bir sarı ,bir de tararken zorlanıyorum dolanıyorlar birbirine.Ne yapsam bir türlü karar veremedim boyasam diyorum aynı renk tutmaz ,uçlar dahada yıpranır kırılır boşuna kendi rengimi kaybederim diyorum,kestirsemde icene kısalacak uzaması için bir sene daha lazım ..ne yapacağımı bilemedim siz olsanız napardınız?

Kızlar,bir türlü karar veremedim.Saçlarım ince telli ve düz şimdi omuz hizamdalar.yalnız durumları çok feci.Uçlar sapsarı ortası kuaförün yaptığı güya dip boyası biraz daha koyu bir sarı ,dipler de beş parmak kadar kendi saçım.Aslında kendi saç rengime dönmek istiyorum,beyazlar düşmeden.bir yandanda uzayan saçıma acıyorum.Saçlarım felaket durumda aslında bembeyaz bir sarı ,bir de tararken zorlanıyorum dolanıyorlar birbirine.Ne yapsam bir türlü karar veremedim boyasam diyorum aynı renk tutmaz ,uçlar dahada yıpranır kırılır boşuna kendi rengimi kaybederim diyorum,kestirsemde icene kısalacak uzaması için bir sene daha lazım ..ne yapacağımı bilemedim siz olsanız napardınız?

canım gercekten sinir bozucu bir durum bende 4 sene küstürmüştüm saçlarımı sonra kendi attı birden uzadı 2 cm kestrsem otrup aglıyorum o derece hassas oldum=) sadece dip boya yapsan uclarındanda 3 ayda 1 2 cm aldırabirsin yavas yavas gitsin ama sakın dip boyanı acıcıyla yapma. acıcı gittikten sonra dogal rengine dönersin bir kaç ay daha sabret=)

Canım ben kestirmeden önce iyi düşün derim. Evet boya saçı bayağı yıpratıyo ama sen kestirsen de sonuçta saçını boyatmaya ve yıpratmaya devam etceksin ve böylelikle kısır bi döngünün içine girceksin. Bence saçına bir süre bakım yapmaya başla,örneğin glissin keratinlerinden kullanabilirsin yada saçını sinameki kürüyle uzatıp da kırılmış kısımları birazcık kestirebilirsin.Ama saç kestirmek pişmanlığa neden oluyor,bende saçlarımın önlerini oksijenle açayım dedim(saçlarım kumral) ama sonra pişman oldum şimdi kırıktan geçilmiyo neyse ki dersimi aldım.Bence dediklerimi yapman işe yarayabilir canım :)

kızlar bugün ani bir kararla saçlarımı kestirdim arkası kısa önlere doğru uzayan küt bir biçimde.kuaför saçların yanmış dedi bana ki haklıydı boya yaptırmadım uçlarda boyalar kaldı uzadıkça kestirip kurtulacağım ,doğal rengime döneceğim artık cevaplarınız iççin sağolun

Benim de uçlar kırık. Kestirmeyi düşünüyorum ama kısa saçı da sevmiyorum. Bi türlü uzatamadım şu saçları. Çok cansız duruyorlar :((

Back
X