Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
zaten içinden mavi toz çıkıyor kutunun oriel yani, normal boya değil, adı üstünde süper açıcı, üzerinde yazar, süper marketlerde ya da watsonslarda bulabilirsin palette süper açıcı diyerek, 10 lira fiyatı.
zaten içinden mavi toz çıkıyor kutunun oriel yani, normal boya değil, adı üstünde süper açıcı, üzerinde yazar, süper marketlerde ya da watsonslarda bulabilirsin palette süper açıcı diyerek, 10 lira fiyatı.
bakırı da açıp başka bi renk çıkarma ihtimali var ama sonuçta açık bir renk olacak oriel sürülünce, mühim olan zamanı güzel ayarlamak ve sık sık kontrol etmek. yalnız şöyle bi durum var; saçını açık renge boyayıp üstüne kahve boyadıktan sonra şimdi tekrar açayım rengini dersen yakarsın mahfolur saçların elinde kalır.. mavi toz derken de o pudradan bahsediyorlar zaten aynı şey onlar, tüm açma işlemleri onunla yapılır.
ben kullanmadım ama arkadaşımın saçlarını bu şekilde ben açtım. benimkileri kuaförde açtırmıştım.