MErhaba ben gizem. Saçlarımı kırık yuzunden kestirmek kaldım omuzlarıma anca değiyor. Saçlarım dalgalı ve kabarık yani salamıyorum saçlarımı bide kısa olunca çok kötü duruyor. düzleştirmek istemedim çünkü kırık yuzunden kestirdim ve düzleştirici saçlarımı kırıyor. Doğal bir yöntem varmı saçlarımı düz tutmak için?
Arkadaşım selam.Benimde saçlarım kısaydı ve kırıklardan dolayı berbat haldeydi Cok basit bi yolunu söyleyeyim bende işe yarıyor.Avon Saç ucu onarıcı serumu var ondan kullanıyorum ben banyodan cıkınca sacımı düz tutarak kurutup sonrasında bu yağı sürüyorum daha sonra tekrar kurutma makinasıyla üstünden geciyorum sabah kalktığımda hem yumusak hem parlak hem kabark olmayan düz saclarım oluyor :)
Arkadaşlar benim saçlarım bildiğin dümdüz.ama aralarda kıvırcıklar veya dalgamı desem işte öyle oluyor ama çok seyrek biraz kalın saçımn dalgalımıdır yav
Lee stafford poker straight şampuan ve krem kullanın, saçı ısının etkilerinden koruma özelliği de var.Benim saçım ince telli olduğundan tarayarak kuruttuğumda bile düz oluyor.
Bir de phyto markasının phytodefrissant diye bir ürünü varmış bitkisel, krem gibi birşey.Bloglarda gördüm, herkes çok memnun ama phyto satan eczanelerde bile bulamadım.